Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο, METROPOLITAN EXPO, επενδύει και γίνεται ακόμα πιο...

Το εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο, METROPOLITAN EXPO, επενδύει και γίνεται ακόμα πιο σύγχρονο!

Metropolitan_ExpoΤο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, έχοντας ως κύριο μέλημα του τον διαρκή εκσυγχρονισμό των υποδομών, υπηρεσιών και της τεχνογνωσίας του, προχωρά σε μία νέα επένδυση στις συνεδριακές του αίθουσες.
Οι συνεδριακές αίθουσες C1 και C2 εξοπλίστηκαν, τον Ιούλιο 2014,  με νέο υπερσύγχρονο οπτικό και ακουστικό εξοπλισμό, για την αναβαθμισμένη υποστήριξη των φιλοξενούμενων συνεδρίων και εκδηλώσεων. Τελευταίας τεχνολογίας video projectors, οθόνες 20 τ.μ. και ένα πλήρες συνεδριακό ηχητικό σύστημα εντάσσονται πλέον στο μόνιμο εξοπλισμό των συνεδριακών υποδομών του κέντρου.
Η εταιρεία διαχείρισης του κέντρου, METROPOLITAN EXPO, παρά τις δύσκολες συνθήκες, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της για παροχή υψηλού επιπέδου υποδομών, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες και να βελτιώνοντας τις υποδομές σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Στηρίζει τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες έχοντας σαν κύριο μέλημα την προσφορά διαρκώς αναβαθμισμένων χώρων.
To METROPOLITAN EXPO, προχωρά σταθερά και ανοδικά, με στόχο την καθιέρωση του, ως ένα από τα αρτιότερα κέντρα συνεδρίων, εκθέσεων και εκδηλώσεων της Ευρώπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.