Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πτώχευση Tour Operator Solvex, Αγίας Πετρούπολης

Πτώχευση Tour Operator Solvex, Αγίας Πετρούπολης

LOGOsolvexΑνακοινώθηκε από τη Ρωσική Ένωση της Τουριστικής Βιομηχανίας, σήμερα Δευτέρα 8, Σεπτεμβρίου 2014, ότι μία από τις σημαντικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Αγία Πετρούπολη η Solvex ανέστειλε τις δραστηριότητες της.

Μετά την απόφαση της Orenburg Airlines να μην εξυπηρετεί τους πελάτες της Solvex στην Αγία Πετρούπολη, λόγω αδυναμίας πληρωμής των υποχρεώσεών της.

Η Solvex Αγ. Πετρούπολης, ανακοίνωσε ότι, περίπου 9.000 πελάτες της εταιρείας βρίσκονται στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι από αυτούς στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

Η Ένωση της Τουριστικής Βιομηχανίας, λέει ότι οι τουρίστες που διαμένουν στη Βουλγαρία δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, καθώς η εταιρεία ανέλαβε τα έξοδα διαμονής. “Εκτός αυτού, οι διακοπείσες δραστηριότητες δεν θα επηρεάσουν τους τουρίστες, οι οποίοι σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στη Βουλγαρία μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, με τις πτήσεις της Bulgaria Air. Οι εν λόγω πτήσεις πληρώνονται, και η διαμονή καλύπτεται από τη Solvex Βουλγαρίας, “, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ιρίνα Turina.

Ο επικεφαλής της τουριστικής εταιρείας Tamara Khaletskaya δήλωσε ότι οι πολύπλοκες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες έχουν μειώσει τη ζήτηση για τον τουρισμό, και η αλυσίδα των πτωχεύσεων στην τουριστική αγορά επηρέασε την εμπιστοσύνη για την επιχείρηση, και ως εκ τούτου οι πωλήσεις υποχώρησαν.

Η Solvex Μόσχας συνεχίζει κανονικά τις εργασίες της.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.