Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Τι παραπάνω να ζητήσεις;

Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Τι παραπάνω να ζητήσεις;

Με τις διανυκτερεύσεις να έχουν φτάσει το 95% της δυναμικότητάς του, μέσα στο Ιούνιο το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ δημιουργεί τη δική του «σελίδα» στην ιστορία της φιλοξενίας.
2014-07-08 Titania
Από αριστερά ο κ. Σπύρος Κομνηνός Γενικός Διευθυντής, όρθιος ο κ. Χρήστος Παναγέας Διευθυντής Πωλήσεων, ο κ. Βασίλης Μαρδίκης Υπεύθυνος Banquet, και ο κ. Ταξιάρχης Κουρέλης Οικονομικός Διευθυντής
Το ΤΙΤΑΝΙΑ, με 35 και πλέον χρόνια παρουσίας στον χώρο της ξενοδοχείας, αποτελεί ορόσημο φιλοξενίας για το κέντρο της Αθήνας.

Διαθέτει 365 δωμάτια, πλήρως ανακαινισμένα και parking 200 θέσεων για την εξυπηρέτηση των πελατών του αλλά και των επισκεπτών του κέντρου της Αθήνας.
 
Πολύ κοντά ή με εύκολη πρόσβαση στα σημαντικά ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία (Ακρόπολη, Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, Αρχαιολογικό Μουσείο, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εθνική βιβλιοθήκη, Βουλή των Ελλήνων), αλλά και τα σύγχρονα εμπορικά πολυκαταστήματα του κέντρου της Αθήνας, το ΤΙΤΑΝΙΑ προσφέρει στους πελάτες του πολλές δυνατότητες περιήγησης στα αξιοθέατα της πόλης και στα κεντρικότερα σημεία νυχτερινής διασκέδασης. 

Για το 2014, επισημαίνει ο κ. Σπύρος Κομηνός, Γενικός Δ/ντής του ΤΙΤΑΝΙΑ, υπολογίζουμε μια αύξηση κρατήσεων της τάξης του 10% σε σχέση με το 2013 με τις διανυκτερεύσεις να αναμένεται να ξεπεράσουν τις 110.000. Ενώ η ετήσια πληρότητα του ξενοδοχείου για το 2014 εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα επίπεδα του 83%, καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 12% σε σχέση με το 2013.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων του ΤΙΤΑΝΙΑ Χρήστος Παναγέας, δηλώνει πως “Κύριες αγορές μας είναι η Ελλάδα, Βραζιλία, Ισπανία, Κύπρος, Ιταλία, ΗΠΑ, Αργεντινή, Μ.Βρετανία, Ισραήλ, Καναδάς, Γαλλία, Ιαπωνία, Ιράν, Μεξικό, Αυστραλία, Ρωσία και Κίνα”.

Είτε ως διάλειμμα από τη δουλειά ή τα ψώνια, είτε για επαγγελματικές συναντήσεις, είτε για χαλάρωση πριν και μετά τη θεατρική ή κινηματογραφική έξοδο, οι χώροι του Τιτάνια προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας και συναρπαστικές γευστικές περιπλανήσεις.

Ο ανανεωμένος χαρακτήρας των επισιτιστικών τμημάτων, η ολοήμερη λειτουργία στις πιο value for money τιμές της αγοράς και το πρωτότυπο food styling, δημιουργούν τις αισθητικές προϋποθέσεις για μια γαστρονομική πανδαισία από πιάτα που σε ταξιδεύουν.

Το service που ανταποκρίνεται στα πιο υψηλά standards και η άριστη ποιότητα πρώτων υλών με επιλεγμένα φρέσκα προϊόντα ελληνικής προέλευσης δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστη γευστική απόλαυση. Σε όλα αυτά να συμπληρώσουμε τις τιμές που εκπλήσσουν ευχάριστα!

Μοναδική θέα στην Ακρόπολη και στον Λυκαβηττό από το Οlive Garden Restaurant & Bar στο roof top του ξενοδοχείου, με σήμα κατατεθέν τις ελιές. Προσεγμένες ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις μόνο από φρέσκα προϊόντα. Ευχάριστη ατμόσφαιρα στη «La Brasserie» του ισογείου, το νέο meeting point της πόλης.

Τι παραπάνω να ζητήσεις, όταν τα βρίσκεις όλα σε ένα και μόνο Ξενοδοχείο;

Οι λάτρεις του ιστορικού και εμπορικού κέντρου στο ανακαινισμένο Ξενοδοχείο Τιτάνια βλέπουν, ζουν και γεύονται την πόλη μας αλλιώς!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.