Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μεγάλο το ενδιαφέρον των Κορεατών για την ενεργοποίηση του car-terminal του ΟΛΠ

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Κορεατών για την ενεργοποίηση του car-terminal του ΟΛΠ

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Κορεατών για το car-terminal του ΟΛΠ Με πολυμελή αντιπροσωπεία βουλευτών του Κοινοβουλίου της Δημοκρατίας της Κορέας  και  τον Πρέσβη της Κορέας συναντήθηκαν χθες στον ΟΛΠ ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο Αναπληρωτής Δ.Σ. κ. Π. Πετρουλής, ο Γενικός Διευθυντής κ. Στ. Χατζάκος, ο Δ/ντής Κρουαζιέρας κ. Θ. Τσίτουρας και επιτελικά στελέχη του Οργανισμού.
Το κύριο ενδιαφέρον της αντιπροσωπείας εστιάσθηκε στην αναπτυξιακή διαδικασία και τη μεγέθυνση του Λιμένα Πειραιά και στις δυνατότητες ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εμπειριών σε θέματα λιμενικής πολιτικής μεταξύ των κύριων λιμένων των δύο χωρών.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επεδείχθη για την ενεργοποίηση του car-terminal και του συνδυασμού μεταφοράς αυτοκινήτων και μηχανημάτων με τραίνο προς τις χώρες της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης μέσω Πειραιά, ένα θέμα για το οποίο θα υπάρξουν συγκεκριμένες διαπραγματεύσεις και ανταλλαγές επισκέψεων μέχρι το προσεχές φθινόπωρο με τη μεσολάβηση και της Πρεσβείας της Κορέας στην Αθήνα.
Το θέμα της ενεργοποίησης του car-terminal του ΟΛΠ, το οποίο είναι το μεγαλύτερο της Ανατολικής Μεσογείου, μετά την πρόσφατη επέκταση των χώρων του, της αναδιάρθρωσης της λειτουργίας του και της διασύνδεσής του μέσω του δικτύου ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αποτελεί το νέο σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης των λιμενικών  υπηρεσιών του ΟΛΠ Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.