Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 10/11ήμερη κρουαζιέρα με την COSTA CRUISES

10/11ήμερη κρουαζιέρα με την COSTA CRUISES

Θησαυροί της Πόλης & Μαγευτική Βενετία

10/11ήμερη κρουαζιέρα με την COSTA CRUISES - Costa MagicaSpecial Promotion για αναχώρηση 9/7/2014: 50% έκπτωση στο 2ο άτομο!
(Η προσφορά ισχύει για νέες κρατήσεις, μόνο για εξωτερικές και εσωτερικές καμπίνες, ΟΧΙ για καμπίνες με μπαλκόνι. Περιορισμένος αριθμός καμπινών).

Special Promotion για τους επιβάτες από Βόρειο Ελλάδα, για αναχωρήσεις 19 και 29 Ιουλίου:
αναχώρηση από οποιοδήποτε αεροδρόμιο της Βορείου Ελλάδας, με την επιδοτούμενη τιμή των 50 ευρώ ανά άτομο. (Η προσφορά ισχύει για νέες κρατήσεις και για περιορισμένο αριθμό καμπινών).

Μια εξαιρετική κρουαζιέρα με αναχώρηση/ επιστροφή Πειραιά, με την πολυτέλεια που σας προσφέρουν τα κρουαζιερόπλοια της Costa Cruises. Επισκεφτείτε τη νύμφη της Ιωνίας τη Σμύρνη, την αξέχαστη Κωνσταντινούπολη, το νησί των Φαιάκων την όμορφη Κέρκυρα, την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου τη Βενετία, την πρωτεύουσα της Απουλίας το Μπάρι, αλλά και το Κατάκολο με την Αρχαία Ολυμπία. Η κρουαζιέρα μας επισκέπτεται μερικές από τις δημοφιλέστερες πόλεις που βρέχονται από τις θάλασσες της Αδριατικής και του Αιγαίου για να χαρίσουν στους επιβάτες τις κρουαζιέρας εντυπωσιακές εικόνες φύσης, ιστορίας και πολιτισμού, διασκέδασης και γραφικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ http://www.cruisexperts.gr/cruises/costa-krouaziera-apo-pirea-costa-magica-panorama-c1452

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ COSTA MAGICA ΜΕΣΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ https://www.youtube.com/watch?v=_uw9QwC020A

Πληροφορίες/ Κρατήσεις

  • Αθήνα: Orange Cruises Hellas, τηλ.: 210 3259900, φαξ: 210 3259999, email: info@orangecruises.gr, www.orangecruises.gr

  • Θεσσαλονίκη: L.T. Cruises, τηλ. 2310222150

  • και στον Ταξιδιωτικό σας Πράκτορα

 

Για περισσότερες από 500 κρουαζιέρες, μπείτε στο www.orangecruises.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.