Αρχική Αεροπορικά Νέα Η easyJet εγκαινιάζει εκστρατεία για την στήριξη των σκοπών της UNICEF

Η easyJet εγκαινιάζει εκστρατεία για την στήριξη των σκοπών της UNICEF

Η easyJet εγκαινιάζει εκστρατεία για την στήριξη των σκοπών της UNICEFΕμβόλια ζωής θα μπορούσαννα παραδοθούν στην UNICEF στην τιμή ενός παγωτού για τον αγώνα της εξάλειψης της πολιομυελίτιδας

Την άλλη εβδομάδα, η easyJet θα λανσάρει την καλοκαιρινή εκστρατεία Change for Good για να συμβάλλει στα έσοδα της UNICEF και να την στηρίξει στον παγκόσμιο αγώνακατά της πολιομυελίτιδας, μίας ασθένειας που προκαλεί αναπηρία και δυνητικά είναι θανατηφόρα.

Γιατους επόμενους τρεις μήνες, όλοι οιεπιβάτες που ταξιδεύουνμε την easyJet θα μπορούν να προσφέρουν ότι ψιλά τους περισσεύουν ή εάν έχουν ξένα νομίσματα που δεν θα χρησιμοποιήσουν στην UNICEF, την κορυφαία οργάνωσηστον κόσμο για παιδιά, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή του αγώνα της για την εξάλειψη τηςπολιομυελίτιδας παγκοσμίως.

Για το κάθε ευρώ που διατίθεται ένα ποσό που είναι λιγότερο από το κόστους ενός πακέτου τσίχλες – Μπορεί να δώσει σε τρία παιδιάμια ζωή χωρίς ασθένεια/ανοσία*από αυτή την άκρωςμεταδοτική ασθένεια πουμπορεί να προκαλέσει παράλυση, ακόμα και θάνατο.

Carolyn McCall, easyJet’s Chief Executive δήλωσε:

«Οι επιβάτες μας έχουν δώσειαπλόχεραμέχρι σήμερα, πάνω από3.73 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, και είμαστε σίγουροιότι η εκστρατείαμας για να βοηθήσουμε την UNICEF να εμβολιάσειπερισσότερα παιδιάκατά της πολιομυελίτιδας,θα τουςεμπνεύσεικαι πάλινα δωρίσουν σεαυτό το πραγματικό σημαντικό σκοπό.”

Με περισσότερο από  18,936,881 ανθρώπους που αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ευρώπη κατά την καλοκαιρινή περίοδο η αεροπορική εταιρείακαι ο συνεργάτης της η UNICEF,προτρέπουντους ανθρώπουςνα προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερά, ώστε να βοηθήσουν να προστατευτούν και να σωθούν παιδικές ζωές.

Caroline Guillot, Acting Chief, Corporate Fundraising, UNICEF, είπε:

Η πολιομυελίτιδα είναι μία απότις λίγες ασθένειες που πιστεύει ηUNICEF ότιθα μπορούσε να εξαλειφθεί στην πάροδο του χρόνου, αλλά με την πρόσφατη εκδήλωση της πολιομυελίτιδας σε υποανάπτυκτες χώρες δείχνει ότιέχουμε ακόμηδρόμο να διανύσουμεγια να υπάρξει προστασίαεκατομμυρίων παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο να την κολλήσουν.

Πραγματικά το κόστος είναι ελάχιστο για να προστατευτεί έναπαιδί απόαυτή τηνασθένεια που προκαλεί αναπηρία. Αυτό το καλοκαίρι, ανυπομονούμε γιατη συνεχήκαιανεκτίμητη υποστήριξητου συνεργάτη μας, easyJet, καθώς και από τους επιβάτεςτης, για να βοηθήσειτη UNICEF να παραδώσει τα εμβόλιαπολιομυελίτιδαςσταπαιδάκια που τα έχουν ανάγκη.

Παρότι το ποσοστό της πολιομυελίτιδαςέχειμειωθεί σημαντικάτα τελευταία χρόνιααπό 125χώρες που είχαν προσβληθείτο 2008 σεμόλιςτρεις χώρεςσήμερα(Νιγηρία, Αφγανιστάνκαι Πακιστάν) μια πρόσφατηαναζωπύρωσησε επτά χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας**, οδήγησετον Παγκόσμιο ΟργανισμόΥγείαςνα κηρύξει«για επείγον διεθνές ενδιαφέρον για την δημόσια υγεία» και να αρχίσειεκστρατείες εμβολιασμούσε όλη τηΜέση Ανατολή,με στόχο να φτάσουν να εμβολιαστούν τουλάχιστον 23εκατομμύρια παιδιά.

Οι επιβάτες μπορούν αυτό το καλοκαίρι να προσφέρουν οικονομική βοήθεια στην εκστρατεία Change for Good από την 1 Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου σε όλες τις πανευρωπαϊκές πτήσεις σε όλο το δίκτυο της easyJet – σε περισσότερες από 600 πτήσεις σε πάνω από 30 χώρες.

Η συνεργασία ανάμεσα στην UNICEF και την easyJet για την εκστρατεία Change for Good έχει συγκεντρώσει €3.73 εκ. από δωρεές των επιβατών από το ξεκίνημα της συνεργασίας τους τον Ιούλιο τιτ 2012.through passenger donations since it launched in July 2012. Με αυτό το ποσό, επέτρεψετη UNICEF ναεμβολιάσει4 εκατομμύριαμητέρεςκαι παιδιά από θανατηφόρο ασθένειεςστη Δυτική καιΚεντρική Αφρική, καθώς και προστατευτούν 2 εκατομμύριαπαιδιάαπό πολιομυελίτιδα. Η easyJet έχει επίσης υποστηρίξειτην επείγουσα έκκλησητης UNICEFστη Συρίακαι τις Φιλιππίνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.