Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Όλα τα φώτα στραμμένα στη Μύκονο

Όλα τα φώτα στραμμένα στη Μύκονο

mykonosΗ Ελλάδα και ιδιαίτερα η Μύκονος έχουν την τιμητική τους στην Αυστρία.  
Γνωστά ονόματα της αυστριακής show biz, τρία τηλεοπτικά κανάλια, 20 δημοσιογράφοι από τα κυριότερα ΜΜΕ της χώρας και 14 Δ/ντές τουριστικών Γραφείων της Αυστρίας, επισκέπτονται το διάστημα 7 έως 9 Μαίου το νησί.

Με πρωτοβουλία του Δήμου Μυκόνου και συνδιοργανωτές το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας,  την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την αεροπορική Flyniki, η ομάδα των celebrities και των δημοσιογράφων θα φιλοξενηθούν και θα ξεναγηθούν στη Μύκονο όπου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στα στενάκια της χώρας και στις παραλίες του νησιού.
Είναι σημαντικό να τονισθεί η άμεση ανταπόκριση της Ένωσης Ξενοδόχων και των επιχειρηματιών του νησιού στο κάλεσμα του Δήμου.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα  Fam – Press trips  που διοργανώνονται στη χώρα μας φέτος και αναμένεται ότι η Μύκονος θα κυριαρχήσει στα αυστριακά ΜΜΕ το επόμενο διάστημα.

Επισημαίνουμε ότι η εταιρία Flyniki,  έχει επεκτείνει σημαντικά φέτος το πτητικό της πρόγραμμα για ελληνικούς προορισμούς και στοχεύει στην περαιτέρω χρονική επέκταση του.

Απώτερος στόχος για τον CEO της εταιρίας κ. Christian Lesjak, είναι να καταστεί η Ελλάδα all year round προορισμός στα πρότυπα της Ισπανίας καθώς όπως επεσήμανε σε παλαιότερες δηλώσεις του μετά από Fam trip στη Μύκονο  «Κρίνοντας απο τη Μύκονο, διαπιστώσαμε ότι οι ελληνικοί προορισμοί διαθέτουν και την απαραίτητη υποδομή και μπορούν να προσφέρουν στον επισκέπτη εμπειρίες πέραν απο ήλιο και θάλασσα»

Η Air Berlin δεν εκτελεί μόνο ναυλωμένες πτήσεις των Tour Operator αλλά απευθύνεται και σε μεμονωμένους επισκέπτες προσφέροντας ευελιξία επιλογής προορισμού  και χρόνου παραμονής.
Για παράδειγμα το 2014 είναι δυνατόν να περάσει κάποιος Σαββατοκύριακο σε προορισμούς όπως Μύκονος, Σαντορίνη και Ηράκλειο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.