Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα πρώτα τουριστικά γραφεία στο TRAVELIFE

Τα πρώτα τουριστικά γραφεία στο TRAVELIFE

logo travelifeΟ Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου CSR TOUR στο οποίο συμμετέχει, τα τέσσερα πρώτα ελληνικά τουριστικά γραφεία που εργάζονται ήδη για την πιστοποίησή τους από το παγκοσμίως γνωστό και ευρέως αναγνωρισμένο σύστημα εκπαίδευσης και πιστοποίησης για την εταιρική κοινωνική ευθύνη και τη βιωσιμότητα στον τουρισμό TRAVELIFE (www.travelife.info).  Είναι τα γραφεία:  “Cosmoroes Travel Services” από τα Τρίκαλα και “Fast Group”, “MidEast” και “ELVE Tours” από την Αθήνα.
 
Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση, στα γραφεία του Συνδέσμου, των συντονιστών βιωσιμότητας των τουριστικών αυτών γραφείων με την υπεύθυνη έργου του CSR TOUR και σύμβουλο TRAVELIFE κα Αγγελική Ροσολάτου, από την πλευρά του ΗΑΤΤΑ, και τον συνεργάτη του Συνδέσμου, σύμβουλο και εξωτερικό ελεγκτή (auditor) TRAVELIFE κ. Ιωάννη Παππά.
Τους δόθηκαν οδηγίες για τα επόμενα βήματά τους, έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση με αφορμή θέματα που τους απασχολούν στην πορεία τους προς το επίπεδο του «Συνεργάτη TRAVELIFE” (Partner Level) και απαντήθηκαν ερωτήματα (ορισμένα και σε απ’ ευθείας σύνδεση με το γραφείο του TRAVELIFE στην Ολλανδία, μέσω Skype).
 
Ο ΗΑΤΤΑ εύχεται κάθε επιτυχία στα τουριστικά γραφεία, που με ενθουσιασμό ανταποκρίνονται στις νέες προκλήσεις του ταξιδιωτικού τομέα, και θα βρίσκεται κοντά στους συντονιστές βιωσιμότητάς τους σε κάθε βήμα, για να τους συμβουλεύει και να τους καθοδηγεί, έτσι ώστε να επιτύχουν το συντομότερο δυνατό την πιστοποίηση των γραφείων τους από το TRAVELIFE.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.