Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο TUI καταγράφει τεράστια ανάκαμψη της ζήτησης για διακοπές στην Ελλάδα

Ο TUI καταγράφει τεράστια ανάκαμψη της ζήτησης για διακοπές στην Ελλάδα

tui.logo«Τεράστια ανάκαμψη» της ζήτησης για διακοπές στην Ελλάδα καταγράφει ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ταξιδιωτικός οργανισμός TUI Travel, επικαλούμενος τη σταθεροποίηση στη χώρα. 

Ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της TUI, Πέτερ Λονγκ, προσέθεσε ακόμη ότι δημοφιλείς προορισμοί είναι επίσης οι ισπανικές Βαλεαρίδες και Κανάριοι Νήσοι καθώς και η Τουρκία, ενώ εκτός Ευρώπης η Τζαμάικα προσελκύει επίσης περισσότερους τουρίστες.

Πάντως, ο συνολικός αριθμός των κρατήσεων μέσω της TUI για τις καλοκαιρινές διακοπές εμφανίζεται μειωμένος κατά 2% φέτος, καθώς η ανάδυση της Ελλάδας ως δημοφιλούς τουριστικού προορισμού εξισορροπείται από τον βραδύ ρυθμό οικονομικής ανάκαμψης στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης. 

Η κάμψη της συνολικής κίνησης για την TUI αντισταθμίστηκε, όμως, από την αύξηση στη μέση τιμή του πακέτου των διακοπών.
Σύμφωνα με τον κ. Λονγκ, δύσκολη είναι η κατάσταση όσον αφορά τις κρατήσεις στις σκανδιναβικές χώρες και τη Γαλλία, ενώ στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη αγορά για την TUI, οι κρατήσεις είναι σταθερές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.