Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και του Υφυπουργού Νότη Μηταράκη με...

Συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και του Υφυπουργού Νότη Μηταράκη με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. David D. Pearce

Χατζηδάκης - Πρέσβης ΗΠΑΜε τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα David D. Pearce συναντήθηκαν τη Πέμπτη 3 Απριλίου, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης και ο Υφυπουργός Νότης Μηταράκης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η πορεία συνεργασίας των δύο χωρών σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος όπως αυτά τέθηκαν κατά την επίσκεψη της υπουργού Εμπορίου των ΗΠΑ Penny Pritzker στις 21 Νοεμβρίου 2013 στην Αθήνα και τη συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Επίσης, συζητήθηκε η πρόοδος που έχει σημειωθεί στη συνεργασία των δύο πλευρών στους τομείς μεταξύ άλλων της τεχνολογίας, της καινοτόμου επιχειρηματικότητας και της υγείας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της νεανικής επιχειρηματικότητας καθώς και στην επικείμενη επίσκεψη αντιπροσωπείας του Παγκοσμίου Προγράμματος Επιχειρηματικότητας (GEP) στα τέλη Απριλίου στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.