Αρχική Αστικες συγκοινωνίες Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς τη Τετάρτη 9 Απριλίου

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς τη Τετάρτη 9 Απριλίου

metroΤη Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, ημέρα που οι ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει Πανελλαδική απεργία, στη οποία έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν και Δάσκαλοι και καθηγητές, εργαζόμενοι σε τράπεζες – εφορίες – πολεοδομίες, εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, όλα τα συνδικάτα του ιδιωτικού τομέα, μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, οι εργαζόμενοι στα λιμάνια όλης της χώρας και πολλοί άλλοι.

Τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή Μετρό, τρένα και τραμ θα κινηθούν κανονικά λόγω της επίταξης των εργαζομένων.

Τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του προαστιακού θα μείνουν ακινητοποιημένα λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία.

– Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ αναμένεται να κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας εως τις 9.00 το πρωϊ και από τις 9.00 το βράδυ εως τη λήξη της βάρδιας για να διευκολύνουν τους πολίτες να κατέβουν στο κέντρο και στα συλλαλητήρια. Ωστόσο οριστικές αποφάσεις θα πάρουν αφού ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του ΔΣ των εργαζομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.