Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ιατρικός τουρισμός και τουρισμός ευεξίας στο Λουτράκι

Ιατρικός τουρισμός και τουρισμός ευεξίας στο Λουτράκι

ΕΟΤ Germany Fam Trip Loutraki April 2014Η προβολή εναλλακτικών μορφών τουρισμού σε συνδυασμό με τον παραθεριστικό τουρισμό, με στόχο την προσέλκυση Αυστριακών επισκεπτών στη χώρα μας πέραν της καλοκαιρινής περιόδου, υπήρξε το έναυσμα για τη διοργάνωση ταξιδίου εξοικίωσης Tour Operator και δημοσιογράφων στο Λουτράκι το διάστημα 2 έως 6 Απριλίου.
Το ταξίδι διοργανώθηκε απο το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας, τον Δήμο Λουτρακίου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη στήριξη της Aegean Airlines.

Το Λουτράκι σε απόσταση αναπνοής απο την Αθήνα και τους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου, προσφέρεται ως all year round προορισμός, τόσο λόγω των άριστων τουριστικών υποδομών όσο και των επενδύσεων που έχουν γίνει στον τομέα του ιαματικού, αθλητικού και συνεδριακού τουρισμού.

Η ομάδα των πρακτόρων και δημοσιογράφων περιηγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Λουτρών «Loutraki Thermal Spa» αλλά και στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Sportcamp». Πρόκειται για επενδύσεις που έχουν τη δυναμική προσέλκυσης επισκεπτών τόσο στον τομέα του τουρισμού 50+ όσο και σχολείων ή αθλητικών σωματείων.
Τον ίδιο σκοπό εξυπηρετεί και η ίδρυση του υπερσύγχρονου ιατρικού κέντρου αποκατάστασης  «Mediterranean Rehabilitation Center» ενώ το «Alexandrio Convention Center» και το Casino Club Loutraki,  μπορούν  να προσελκύσουν και να διοργανώσουν διεθνή συνέδρια.  

Η επανένταξη του Λουτρακίου σε προγράμματα αυστριακών διοργανωτών αλλά και η προβολή των πολλαπλών δυνατοτήτων που προσφέρουν προορισμοί της χώρας μας που είναι σε μικρή απόσταση απο το αεροδρόμιο της Αθήνας, αναμένεται να επισφραγίσει την επιτυχία του ταξιδιού και να εξασφαλίσει παράταση της τουριστικής περιόδου και τόνωση των κρατήσεων κατά τη χαμηλή περίοδο.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες στο ταξίδι εξοικείωσης tour operators δήλωσαν ότι σκοπεύουν να εντάξουν τον προορισμό στα προγράμματά τους.

Στο ταξίδι εξοικείωσης συμμετείχαν:
Tour Operators: Attika Reisen, ETI, Columbus Reisen, Mader Reisen, Korrak Reisen, Reisemeer, Ruefa, Pensionisten Penzing

Δημοσιογράφοι από Kronen Zeitung, Profi Reisen και Traveller

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.