Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ΠΕΕΒΕ αποδεικνύει ότι η Θεσσαλονίκη δεν είναι ανοχύρωτη στην βία προς...

Η ΠΕΕΒΕ αποδεικνύει ότι η Θεσσαλονίκη δεν είναι ανοχύρωτη στην βία προς το αστικό περιβάλλον

ΠΕΕΒΕΤην προηγούμενη εβδομάδα ο Λευκός Πύργος, ο περιβάλλων χώρος του και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έπεσαν θύματα της οργής κάποιων «φιλάθλων» που διαμαρτυρόμενοι για τον υποβιβασμό της ομάδας τους τα βεβήλωσαν βάρβαρα γεμίζοντας τα με συνθήματα.   

Το ειδικό συνεργείο της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, σε συνεννόηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, κινήθηκε άμεσα, και ήδη ολοκλήρωσε τον καθαρισμό με επιτυχία. Έτσι, τα εμβληματικού χαρακτήρα σύμβολα της πόλης μας παραδόθηκαν πεντακάθαρα στους πολίτες και στους επισκέπτες της.

Μετά το περιστατικό αυτό και τα ανάλογα που προηγηθήκαν, ας αναλάβει επιτέλους η Πολιτεία τις ευθύνες της και ας προχωρήσει στα μέτρα εκείνα που θα προστατεύουν τα μνημεία της Θεσσαλονίκης από ανάλογες αντιδράσεις,  αποδεικνύοντας ότι η πόλη με την ιστορία των 2.300 χρόνων, δεν είναι ανοχύρωτη στην βία προς το αστικό περιβάλλον. Αντιθέτως, σέβεται την ιστορία της και γνωρίζει πώς να προφυλάσσει και να προβάλλει  το πολιτιστικό της απόθεμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.