Αρχική Γαστρονομία Γαστρονομία, η απόλαυση της γκουρμέ κουζίνας

Γαστρονομία, η απόλαυση της γκουρμέ κουζίνας

Elounda S.A Hotels & ResortsΣτα ετήσια βραβεία “Χρυσοί Σκούφοι”, δύο από τα 18 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδος βρίσκονται στα ξενοδοχεία μας. Το Old Mill Restaurant στο ξενοδοχείο Elounda Mare, όπου ο σεφ Αντώνης Πετρέλης δημιουργεί ένα μενού γκουρμέ κρητικής κουζίνας, και το εστιατόριο Καλυψώ στο Elounda Peninsula All Suite Hotel, όπου ο σεφ Αλέξανδρος Τσιωτίνης σερβίρει μια εξαιρετικά εκλεπτυσμένη Γαλλική κουζίνα όπου το Ελληνικό στοιχείο προκύπτει ως εξωτισμός.
 
Το ΠανΑσιατικό εστιατόριο Koh που μόλις πέρσι άνοιξε πάνω στο κύμα, σε μια εκπληκτική τοποθεσία μέσα στο Elounda Peninsula All Suite Hotel, αλλάζει το μενού του για το 2014 με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.
 
Με μια υπέροχη νέα υπαίθρια περιοχή υποδεχόμαστε την άνοιξη του 2014 στο εστιατόριο Ναυσικά, στο κέντρο του porto elounda golf & spa resort, προσθέτοντας άλλη μία διάσταση σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια των ξενοδοχείων μας.
 
Ένα υπέροχο νέο καθιστικό προστέθηκε στο Beach Bar του porto elounda golf & spa resort, ώστε να απολαμβάνουν οι θαμώνες το ποτό τους και σε ένα πιο πριβέ περιβάλλον καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.