Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ελιάς ο Γιώργος Βερνίκος

Υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ελιάς ο Γιώργος Βερνίκος

Celestyal Cruises

ek Βερνικος «Η εκπροσώπηση μας στο ευρωκοινοβούλιο να γίνει από ανθρώπους του παραγωγικού ιστού της χώρας»
Με αυτή τη δήλωση και τη συγκέντρωση στελεχών και μελών της οργανωτικής επιτροπής της προεκλογικής του εκστρατείας, άρχισε και επίσημα την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, την προεκλογική του καμπάνια σε κεντρικό ξενοδοχείο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ελιάς και επιχειρηματίας Γιώργος Βερνίκος.

Στη συγκέντρωση περίπου 100 στελεχών που αποτελούν την ευρύτερη ομάδα οργανωτικής υποστήριξης της εκλογικής εκστρατείας του, ο Γιώργος Βερνίκος, προχώρησε σε ανάλυση των θέσεων του και της απόφασής του να κατέβει υποψήφιος της Ελιάς, λέγοντας: «Πριν ένα χρόνο δε θα σκεφτόμουν με τίποτα να κατέβω υποψήφιος σε εκλογές. Αισθάνθηκα όμως, ότι η χώρα μας βρίσκεται σε κίνδυνο, το κράτος δεν είναι πια κυβερνήσιμο.

Ο κρατισμός με την πολυνομία και την αδιαφάνεια του, έχει μπλοκάρει κάθε υγιή επένδυση. Είχα λοιπόν το δίλημμα βόλεμα και απάθεια ή ανατροπή και μάχη; Προτίμησα σαφώς την ανατροπή και τη μάχη.

Η εκπροσώπηση μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία δεν μπορεί να αφεθεί σε τυχαία χέρια: πρέπει αναμφισβήτητα να γίνει και από ανθρώπους και δυνάμεις του παραγωγικού ιστού της χώρας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα οργανωτικά θέματα που θα απασχολήσουν την καμπάνια του, ενώ έκανε και μία αποτίμηση των τρεχουσών δημοσκοπήσεων λέγοντας ότι: «Η Ελιά πρέπει να προσπαθήσει όχι μόνο να συσπειρώσει, αλλά να εμπνεύσει και να ανανεώσει πάνω από όλα», ενώ κλείνοντας την ομιλία του είπε: «έχω μάθει να δίνω μάχες όλη μου τη ζωή.
Το ξέρω ότι είναι μια σκληρή μάχη και είμαι έτοιμος να τη δώσω»!

Στη συνάντηση αυτή πήραν μέρος επώνυμα στελέχη από τους χώρους του τουρισμού, του εμπορίου, του εργατικού κινήματος, των επιχειρήσεων, ευρέως φάσματος επαγγελματικών ομάδων και του επιστημονικού κόσμου. Είναι χαρακτηριστικό ότι, στη συζήτηση που ακολούθησε, πολλοί τόνισαν πως η υποψηφιότητα του Γιώργου Βερνίκου προσθέτει αξία στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς γιατί συσπειρώνει και διευρύνει την πολιτική της απήχηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.