Αρχική Βραβεία Tourism Awards 2014 Celebrating Excellence in Hospitality & Travel

Tourism Awards 2014 Celebrating Excellence in Hospitality & Travel

Tourism-AwardsΟλοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων για τα Tourism Awards. Το ενδιαφέρον των ελληνικών επιχειρήσεων τουρισμού υπήρξε πολύ έντονο, γεγονός που φαίνεται τόσο μέσα από το πλήθος των συμμετοχών, όσο και από το ότι αρκετές ήταν οι εταιρείες που υπέβαλαν πολλαπλές υποψηφιότητες.

Η ανεξάρτητη δωδεκαμελής κριτική επιτροπή, με πρόεδρο το Νίκο Ε. Σκουλά, είχε την ευκαιρία να αξιολογήσει πρακτικές και στρατηγικές κάποιων από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Απριλίου και ώρα 7.30 στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Την παρουσίαση των βραβείων θα κάνει η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου, παρουσία της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, των Προεδρείων και υψηλόβαθμων στελεχών όλων των τουριστικών φορέων της χώρας, καθώς και μεγάλου αριθμού προσωπικοτήτων και επιχειρηματιών.  

Τα Tourism Awards 2014 διοργανώνονται από την Boussias Communications και την έκδοση Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο του Travel, Hospitality & Leisure.

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Νίκος Ε. Σκουλάς, δήλωσε σχετικά: «Η ανάδειξη και προβολή καινοτόμων δράσεων και καλών πρακτικών, φορέων και επιχειρήσεων, αναμφισβήτητα θα έχει πολύ θετική επίδραση στην αναγκαία αναβάθμιση της ποιότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, σε όλο το φάσμα της τουριστικής μας προσφοράς.

Τα βραβεία αριστείας για τη σύλληψη και εφαρμογή καινοτόμων ιδεών λειτουργούν, όχι μόνον ως μέσον αναγνώρισης και περαιτέρω ενθάρρυνσης των πρωταγωνιστών, αλλά και ως πηγή παραδειγματισμού και έμπνευσης για ανάληψη ανάλογων πρακτικών.

Ο εντεινόμενος διεθνής ανταγωνισμός μας επιβάλλει να επινοούμε και να εφαρμόζουμε νέες ιδέες στους τομείς στρατηγικών επιλογών, ποιοτικής εξυπηρέτησης, ειδικών μορφών τουρισμού με αυξανόμενη ζήτηση, αισθητικής και λειτουργικότητας των εγκαταστάσεων, προβολής της εταιρικής και προϊοντικής μας ταυτότητας, αξιοποίησης της τεχνολογίας, βελτίωσης των υποδομών προσβασιμότητας, αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού και, βεβαίως, του γαστρονομικού και οινικού μας πολιτισμού. Είναι τιμή μου που είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σ’ αυτή την αξιόλογη προσπάθεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.