Αρχική Αεροπορικά Νέα Airbus: H πτητική δοκιμή του A350 XWB… διπλασιάζει τον στόλο!

Airbus: H πτητική δοκιμή του A350 XWB… διπλασιάζει τον στόλο!

A350Τα αεροσκάφη πτητικών δοκιμών τύπου Α350 XWB, MSN2 & MSN4, πέταξαν στους ουρανούς, πραγματοποιώντας τις πρώτες πτήσεις τους πάνω από την Τουλούζη της Γαλλίας, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό πτήσης των Α350 XWB από 2 ώρες σε τέσσερεις.

Μέχρι σήμερα, τα δύο A350 XWB αεροσκάφη δοκιμών MSN1 και MSN3, έχουν ήδη πραγματοποιήσει κοντά στις 1100 ώρες πτητικών δοκιμών, από το σύνολο των 2.500 ωρών του προγράμματος που χρειάζονται για την πιστοποίηση.

Το MSN2 με την ‘Carbon’ χρωματική επένδυση, θα είναι το πρώτο A350 XWB αεροσκάφος δοκιμών με πλήρη καμπίνα επιβατών. Αυτό επιτρέπει στην Airbus για να ξεκινήσει να δοκιμάζει και να πιστοποιεί όλη την καμπίνα των επιβατών και τα συστήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτών των δοκιμαστικών καμπίνας, θα είναι το πρώτο που θα μεταφέρει επιβάτες, όταν θα πραγματοποιήσει τις Δοκιμαστικές Μακρινές Πτήσεις την άνοιξη.

Το MSN4 φέρει το συνδυασμό χρωμάτων της Qatar Airways –  πρώτος πελάτης του A350 XWB-  και της Airbus. Το MSN4 θα εξοπλιστεί με ελαφριά όργανα πτητικών δοκιμών, καθώς και, μεταξύ άλλων δοκιμαστικών δραστηριοτήτων, θα χρησιμοποιηθεί έως low-weight flight envelope certification και για εξωτερικές μετρήσεις θορύβου.

Ο στόλος δοκιμαστικών αεροσκαφών A350 XWB θα ολοκληρωθεί όταν το πέμπτο A350 XWB αεροσκάφος δοκιμών, MSN5, ενταχθεί στο στόλο την άνοιξη. Το MSN5 θα χρησιμοποιηθεί για την τελική πιστοποίηση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.