Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Goldair Handling και στο αεροδρόμιο της Βάρνας στην Βουλγαρία

Η Goldair Handling και στο αεροδρόμιο της Βάρνας στην Βουλγαρία

Goldair HandlingΤην ανάληψη των υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στο τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βουλγαρίας, το αεροδρόμιο της Βάρνας,  κέρδισε η Goldair Handling.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται ήδη στην χώρα και συγκεκριμένα στα 2 μεγαλύτερα αεροδρόμια αυτής, στο αεροδρόμιο της Σόφιας από το 2010 και στο Μπουργκάς από το 2012.  Η έναρξη της λειτουργίας της Goldair Handling στην Βάρνα εκτιμάται να ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2014. Η διοίκηση της εταιρείας προσβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη σχέσεων με τις αεροπορικές εταιρείες και στην παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου όπως ήδη παρέχονται στα άλλα δυο αεροδρόμια της χώρας.

Συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος της Goldair Handling, κ. Δημήτρης Παπαμιχαήλ δήλωσε: “ Θεωρούμε αυτήν την άδεια ως σημαντικό επίτευγμα και εμφανή απόδειξη της επέκτασης της εταιρείας και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Είμαι αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα εδραιώσουμε την παρουσίας μας και στο αεροδρόμιο της Βάρνας, όπως έχει γίνει στα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας, και θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ελκυστικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης στους πελάτες του αεροδρομίου “.

Η Βάρνα είναι η μεγαλύτερη πόλη και καλοκαιρινό θέρετρο στην Βουλγαρική Ακτή της Μαύρης Θάλασσας και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. Είναι μείζων τουριστικός προορισμός και αφετηρία για όλα τα θέρετρα στην Βουλγαρική Ακτή της Μαύρης Θάλασσας, επιχειρηματικό, οικονομικό και πανεπιστημιακό κέντρο. Το αεροδρόμιο της Βάρνας βρίσκεται στην καρδία του επιχειρηματικού κέντρου και απέχει περίπου 8χμ από την πόλη της Βάρνας . Είναι το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βουλγαρίας μετά αυτό της Σόφιας και του Μπουργκάς. Το 2012 εξυπηρέτησε 1.220.000 επιβάτες, περισσότερους από 100 προορισμούς σε 57 χώρες ενώ παραπάνω από 50 αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν πτήσεις στο αεροδρόμιο κατά την θερινή περίοδο.

Η Goldair Handling είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία, δραστηριοποιείται σήμερα σε 26 αεροδρόμια στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο και 3 στην Βουλγαρία, απασχολεί 2.300 εργαζομένους στην Ελλάδα και 620 εργαζομένους στο εξωτερικό ενώ πρόσφατα προχώρησε σε συμφωνία στρατηγικής συμμαχίας με την Aeroground, την εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης του αεροδρομίου του Μονάχου. Το 2013 η Goldair Handling εξυπηρέτησε περισσότερες από 67.000 πτήσεις, 10εκ. επιβάτες και 37000 τόνους εμπορεύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.