Αρχική Τουρισμός H Περιφέρεια Πελοποννήσου στην καρδιά της Βιέννης, 24.2. – 1.3.2014

H Περιφέρεια Πελοποννήσου στην καρδιά της Βιέννης, 24.2. – 1.3.2014

peloponnese_1Με την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Βιέννης με την Καλαμάτα δεν ήταν ποτέ ευκολότερη η μετάβαση στην ονειρική Πελοπόννησο! Στο κατάστημα Meinl am Graben, στο κέντρο της Βιέννης, όλοι μπορούν να πάρουν μια μικρή γεύση καλοκαιριού από αυτή τη γωνιά της Ευρώπης.

Την εβδομάδα 24.2. – 1.3.2014 όσοι βρεθούν στο Meinl am Graben θα μαγευτούν από τις εικόνες από τα ωραιότερα αξιοθέατα της Πελοποννήσου, θα δοκιμάσουν γευστικότατα προϊόντα, όπως είναι το παγκοσμίως γνωστό ελαιόλαδο, θα απολαύσουν εξαιρετικές μυρωδιές και ήχους που θα τους ταξιδέψουν στην Πελοπόννησο.

Σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου ο επισκέπτης θα ζήσει περιπέτειες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, θα βρεθεί σε τοπία που κόβουν την ανάσα και θα βιώσει συναρπαστικές εμπειρίες πολιτισμού. Επιπλέον, η Πελοπόννησος, με κάποιες από τις ομορφότερες παραλίες και ξενοδοχεία της Ελλάδας, αποτελεί το ιδανικό μέρος για όσους θέλουν απλώς να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον ήλιο.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου Mythical Peloponnese για ένα αξέχαστο ταξίδι στην Πελοπόννησο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.