Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ανδρέας Ανδρεάδης: Η μείωση κατά 3,9% των ασφαλιστικών εισφορών, θα βοηθήσει την...

Ανδρέας Ανδρεάδης: Η μείωση κατά 3,9% των ασφαλιστικών εισφορών, θα βοηθήσει την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού

Ανδρέας Ανδρεάδης: Η μείωση κατά 3,9% των ασφαλιστικών εισφορών, θα βοηθήσει την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμούΟ Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, με αφορμή τις σχετικές συζητήσεις των Υπουργείων Oικονομικών, Eργασίας, Kοινωνικής Aσφάλισης και Πρόνοιας με τους επικεφαλής της τρόικα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Η μείωση κατά 3,9% των ασφαλιστικών εισφορών από 1ης Ιουλίου 2014, εφόσον τελικά υλοποιηθεί, θα αποτελέσει μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού, σε συνέχεια της μείωσης του ΦΠΑ της εστίασης στο 13%. Σε συνδυασμό με τη νέα αυξητική πορεία της τουριστικής ζήτησης από το εξωτερικό με στόχο 2014 τα 18 εκατ. – 18,5 εκατ. αφίξεις, αλλά και την διαφαινόμενη, μικρή έστω, βελτίωση των μεγεθών του εσωτερικού τουρισμού, ο ΣΕΤΕ εκτιμά ότι ο τουρισμός μπορεί να δημιουργήσει εντός του έτους, άμεσα και έμμεσα, συνολικά 50.000 νέες μόνιμες και εποχικές  θέσεις εργασίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.