Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επισπεύδεται η περιβαλλοντική αδειοδότηση για τη δημιουργία υδατοδρομίων

Επισπεύδεται η περιβαλλοντική αδειοδότηση για τη δημιουργία υδατοδρομίων

ΥδροπλάναΣτη συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, με εκπροσώπους της εταιρίας Hellenic Seaplanes συζητήθηκε η επίσπευση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης για τη δημιουργία υδατοδρομίων σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να τεθούν άμεσα προς υλοποίηση οι συγκεκριμένες ιδιωτικές επενδύσεις.

Όπως έγινε γνωστό, στόχος είναι η ανάπτυξη και δημιουργία των υδατοδρομίων, πριν την τουριστική περίοδο του 2014, έτσι ώστε, μεταξύ άλλων, να παρέχουν μία επιπλέον δυνατότητα σύνδεσης των παράκτιων περιοχών της χώρας.

«Σκοπός μας, είναι η ουσιαστική συμβολή μας ως υπουργείο και ως κυβέρνηση στην επενδυτική πρωτοβουλία και να βάλουμε στη τελική ευθεία προς υλοποίηση το δίκτυο υδατοδρομίων σε όλη την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τα πολλαπλά οφέλη που η υλοποίησή τους θα είχε ως αποτέλεσμα, όπως η δημιουργία θέσεων εργασίας, η περιφερειακή ανάπτυξη, η ανάπτυξη υποδομών και δικτύων, οι θετικές επιδράσεις στον τουρισμό και η τόνωση της εγχώριας βιομηχανίας. Επιπλέον, δεσμεύθηκε για τη λεπτομερή εξέταση όλων των αιτημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.