Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέα Εθνική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στο κλάδο του τουρισμού – Δήλωση...

Νέα Εθνική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στο κλάδο του τουρισμού – Δήλωση της Υπουργού

κεφαλογιάννη ολγαΗ νέα Εθνική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας αποτελεί θετικό γεγονός για τον ελληνικό τουρισμό, δήλωσε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη  με αφορμή την υπογραφή της από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων.
Όπως τόνισε η υπουργός η υπογραφή της κλαδικής σύμβασης συναρτάται με την μέχρι σήμερα πρόοδο της ελληνικής οικονομίας και στέλνει ένα ευρύτερο μακροπρόθεσμο μήνυμα στην αγορά εργασίας, καθώς εξασφαλίζει σταθερότητα,  διασφαλίζει δικαιώματα, και αποτελεί αποτέλεσμα διαλόγου και συμφωνίας μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών του κλάδου.
Ταυτόχρονα, επισημαίνει η κυρία Κεφαλογιάννη, το 2014 είναι μια χρονιά ευθύνης και επίπονης εργασίας για όλους. Η υπογραφή της κλαδικής σύμβασης εργασίας είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την συνέχεια. Δείχνει την συσπείρωση των συντελεστών του κλάδου και την πρόθεσή τους να επιτευχθεί ο κοινός στόχος που είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.