Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά To Queen Elizabeth στο Ηράκλειο

To Queen Elizabeth στο Ηράκλειο

φωτογραφία 3Στα πλαίσια της επίσκεψης του κρουαζιερόπλοιου Queen Elizabeth στο λιμάνι του Ηρακλείου, διοργανώθηκε εκδήλωση παρουσίασης του πλοίου, για πρώτη φορά στην Κρήτη, δίνοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επισκεφτούν το πλοίο, να δούνε τους χώρους του και να βιώσουν την βασιλική του ατμόσφαιρα.

Αρχικά οι συμμέτεχοντες ξεναγήθηκαν στους χώρους του πλοίου και εν συνεχεία, ακολούθησε γεύμα σε ένα από τα κομψά εστιατόριά του, το Brittania, και το μενού περιλάμβανε γκουρμέ γεύσεις βραβευμένες σε διεθνές επίπεδο.

To Queen Elizabeth είναι το νεότερο πλοίο του στόλου της Cunard και διαθέτει όλα όσα θα επιθυμούσε ένας ταξιδιώτης από ένα  κρουαζιερόπλοιο. Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει διασκέδαση. Ένα κομψό πλεούμενο θέρετρο !

Στις 10 Ιανουαρίου 2014 ξεκινάει την κρουαζιέρα «Γύρος του Κόσμου» που θα διαρκέσει 118 μέρες και εν συνεχεία από τον Ιούνιο 2014 θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Μεσόγειο, τρεις εκ των οποίων θα είναι 7 ήμερες με επιβίβαση και αποβίβαση στον Πειραιά, στις 4 Ιουλίου 2014, 8 Αυγούστου 2014 & 12 Σεπτεμβρίου 2014.

Στην Ελλάδα αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας είναι ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion, ο οποίος παράλληλα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Princess Cruises & επιλεγμένος συνεργάτης της Carnival.

————————————————-

Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion ξεκίνησε την λειτουργία του το 1973 και σήμερα είναι ο μεγαλύτερος αμιγώς ελληνικός ταξιδιωτικός & τουριστικός οργανισμός που διατηρεί γραφεία στην Ελλάδα (Αθήνα, Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Μύκονο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Ηράκλειο Κρήτης) και στο εξωτερικό (Ουάσιγκτον-ΗΠΑ, Τόκιο & Οσάκα – Ιαπωνία και Πεκίνο & Σαγκάη – Κίνα), στόλο ιδιόκτητων οχημάτων καθώς επίσης ενός ιδιόκτητου yacht.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.