Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στα 400 εκατ. ευρώ το τίμημα για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Στα 400 εκατ. ευρώ το τίμημα για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Astir Palace VouliagmeniΣτα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας εκτιμάται ότι θα έχει γίνει γνωστός ο νέος ιδιοκτήτης του Αστέρα Βουλιαγμένης, που θα είναι μια από τις τρεις κοινοπραξίες που συνεχίζουν στην σχετική διαδικασία που διεξάγει το ΤΑΙΠΕΔ σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα.
Το τίμημα εκτιμάται ότι θα κινηθεί  γύρω στα 400 εκατ. ευρώ για το 90% του Αστέρα χωρίς να υπολογίζονται τα δάνειά της
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα μέχρι τώρα δεδομένα του διαγωνισμού, την καλύτερη οικονομική προσφορά, έχει κάνει η Jermyn Street Real Estate Fund IV LP, επενδυτικό κεφάλαιο το οποίο διαχειρίζεται η αραβικών συμφερόντων AGC Jermyn Street IV.
Αναμένονται όμως οι βελτιωμένες προσφορές από όλους τους συμμετέχοντες που δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα.
H “ταυτότητα” του Αστέρα Βουλιαγμένης
Το Ακίνητο Αστέρας Βουλιαγμένης βρίσκεται στην θέση Μικρό Καβούρι, στο Λαιμό Βουλιαγμένης. Απέχει 20 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και 25 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Τα παρακείμενα ακίνητα είναι το ξενοδοχειακό συγκρότημα Αστήρ Παλλάς (που ανήκει στην Εθνική Τράπεζα) και η Μαρίνα Βουλιαγμένης (σε εξέλιξη η διαδικασία ιδιωτικοποίησης από ΕΤΑΔ (Ανάδοχος είναι ο όμιλος Αστήρ Παλλάς). Η γύρω περιοχή, Λαιμός, ανήκει στην υψηλότερη ζώνη τιμών κατοικιών στην Αθήνα
Μέγεθος Ακινήτου
Νότιο τµήµα του Ακινήτου Αστέρα, επιφάνειας περίπου 119.800 τ.µ. (αξιοποιήσιμη έκταση 111.942 τ.µ.).
Αξιοποίηση του Ακινήτου
Το ακίνητο είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη παραθεριστικών κατοικιών, ξενοδοχειακών και εγκαταστάσεων παροχής υπηρεσιών τουρισμού αναψυχής επί του συνολικού Ακινήτου Αστέρα.

 

www.emea.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.