Αρχική Αεροπορικά Νέα Delta Air Lines: Απ’ ευθείας Αθήνα – Νέα Υόρκη, από 18 Μαΐου

Delta Air Lines: Απ’ ευθείας Αθήνα – Νέα Υόρκη, από 18 Μαΐου

Ship 3301 A330 MODH Delta Air Lines Επιβεβαιώνει Το Απευθείας Δρομολόγιο Αθήνα – Νέα Υόρκη, JFK για το 2014. Το δρομολόγιο που θα εκτελείται από το Μάιο, θα προσφέρει 4.000 θέσεις την εβδομάδα από και προς τις ΗΠΑ.

Η Delta Air Lines (NYSE:DAL) επιβεβαιώνει ότι η εποχιακή απευθείας πτήση της από Αθήνα, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, προς Νέα Υόρκη,  JFK, θα ξεκινήσει πάλι στις 18 Μαΐου 2014. Η πτήση θα πραγματοποιείται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, με αεροσκάφος Airbus A330-300, 292 θέσεων, σε συνεργασία με τους εταίρους της, Air France KLM και Alitalia.

“Η Delta προσφέρει στους πελάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα περισσότερες επιλογές για το ταξίδι τους στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα την περίοδο που υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση, δηλαδή τους καλοκαιρινούς μήνες”, δήλωσε ο κύριος Perry Cantarutti, Senior Vice President της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. “Επιπλέον, οι πελάτες θα παρατηρήσουν τις αλλαγές στην καμπίνα του αεροσκάφους, καθώς συνεχίζουμε να επενδύουμε σε προϊόντα και υπηρεσίες, με νέες παροχές κατά τη διάρκεια της πτήσης και βελτιωμένες εγκαταστάσεις στο JFK.”

Η πτήση της Delta από την Αθήνα θα προσφέρει 33 πλήρως οριζόντια καθίσματα στη BusinessElite. Κάθε κάθισμα που είναι στραμμένο προς τα μπροστά, μετατρέπεται σε επίπεδο κρεβάτι 180 μοιρών και παρέχει άμεση πρόσβαση στο διάδρομο, με διαμόρφωση καθισμάτων στην καμπίνα 1x2x1. Όλα τα καθίσματα διαθέτουν ατομικές οθόνες 10.6 ιντσών και μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών προγραμμάτων κατ’ επιλογήν, ενώ επιπλέον διατίθεται υποδοχή USB και πρίζα 110v. Παράλληλα, στη BusinessElite η Delta προσφέρει μαξιλάρι και πάπλωμα Westin Heavenly, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα αποκλειστικά για τη Delta από τα Westin Hotels & Resorts. Επιπλέον των προϊόντων Westin Heavenly που προσφέρονται κατά την διάρκεια της πτήσης, στους επιβάτες της συγκεκριμένης θέσης προσφέρεται και ένα νεσεσέρ Tumi με προϊόντα περιποίησης Malin+Goetz.

Οι πελάτες που θα ταξιδεύουν στην Economy Comfort, το κορυφαίο προϊόν οικονομικής θέσης της Delta, θα επωφελούνται από τον πρόσθετο χώρο (μέχρι και 10 εκατοστά), που υπάρχει ανάμεσα στις σειρές καθισμάτων, 50% μεγαλύτερη ανάκλιση στο κάθισμα συγκριτικά με εκείνο της απλής Οικονομικής θέσης, καθώς και προτεραιότητα στην επιβίβαση.

Οι επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, θα επωφεληθούν από το νέο Terminal 4 της Delta, που αποτελεί μέρος ενός επενδυτικού προγράμματος ύψους $1.4 δις, που αφορά στη δημιουργία ενός Διεθνούς αεροδρομίου, προσφέροντας ότι πιο σύγχρονο σε τεχνολογία και κτιριακή υποδομή. Ένα από τα μεγαλύτερα terminals στη Βόρεια Αμερική, το Terminal 4 προσφέρει στους ταξιδιώτες ένα εξαιρετικά ευρύχωρο περιβάλλον, με μεγάλη ποικιλία καταστημάτων και επιλογές για φαγητό. Για τους πελάτες της BusinessElite, το Delta Sky Club στο Terminal 4 διαθέτει ένα Sky Deck – μία εξωτερικού χώρου βεράντα που εξασφαλίζει μοναδική θέα προς το διάδρομο του αεροδρομίου.

Επίσης, μία καινούργια υπηρεσία που θα παρέχεται, είναι η δυνατότητα Wi-Fi σύνδεσης, καθόσον βρισκόμαστε ήδη στη διαδικασία εγκατάστασης σε όλα τα αεροσκάφη της Delta που εκτελούν Διεθνείς πτήσεις και περιμένουμε να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015. Η εισαγωγή του ασύρματου ίντερνετ / Wi-Fi στις πτήσεις της Delta μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ θα διευκολύνει τους πελάτες να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Πτήσεων της Delta μεταξύ Αθήνας- Νέας Υόρκης/JFK θα πραγματοποιείται ως εξής:

ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ Ημέρες Εβδομάδας
DL0262 Νέα Υόρκη (JFK) 16:18 Aθήνα (ATH) 09:15 (επόμενη μέρα) Καθημερινά
DL0263 Aθήνα (ATH) 11:35 Νέα Υόρκη (JFK) 15:14 Καθημερινά

Οι πελάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με την απευθείας πτήση της Delta στην Νέα Υόρκη, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, να καλέσουν το ειδικό τμήμα κρατήσεων της Delta στο τηλέφωνο 14654 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα delta.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.