Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Δήμος Δυτικής Μάνης στις Βρυξέλλες με στόχο την προετοιμασία του για...

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης στις Βρυξέλλες με στόχο την προετοιμασία του για τη νέα περίοδο 2014-2020

DimitrisGiannimarasΟ Δήμος Δυτικής Μάνης θα συμμετέχει στην Ενημερωτική Συνάντηση «Οι ορεινοί Δήμοι στο κατώφλι της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020» που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΑΕ (ΕΕΤΑΑ) και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Δήμων και πραγματοποιείται την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 στις Βρυξέλλες.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΕΕΤΑΑ με στόχο την προετοιμασία της ελληνικής τοπικής αυτοδιοίκησης στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Η ενημερωτική συνάντηση που αφορά στους Ελληνικούς ορεινούς Δήμους έχει ως στόχο να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες την απαραίτητη πληροφόρηση, όσον αφορά τις πολιτικές και τις αντίστοιχες διαδικασίες που προγραμματίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τα κράτη – Μέλη της, καθώς και να συζητήσουν και ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη των Γενικών Διευθύνσεων της ΕΕ, προκειμένου και οι δυο πλευρές να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις απαραίτητες ενέργειες προετοιμασίες που πρέπει να κάνει ο Δήμος, ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου. Να σημειωθεί ότι η νέα προγραμματική περίοδος 2014-2020  δίνει έμφαση στην προώθηση της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας, της «έξυπνης εξειδίκευσης», της απασχόλησης, σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα και σε ολοκληρωμένα προγράμματα τοπικής ανάπτυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.