Αρχική Αθλητικά Δήλωση του Προέδρου του Ξ.Ε.Ε για τον 31ο Κλασσικό Μαραθώνιο

Δήλωση του Προέδρου του Ξ.Ε.Ε για τον 31ο Κλασσικό Μαραθώνιο

ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος ΤσακίρηςΕρωτηθείς ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ Γιώργος Τσακίρης, για το γεγονός της διεξαγωγής στην Αττική του 31ου Κλασσικού Μαραθωνίου δήλωσε:

«Παρακολουθήσαμε όλοι τη Κυριακή, τον απολύτως επιτυχημένο οργανωτικά, επικοινωνιακά  και τουριστικά, 31ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Μια εκδήλωση υψηλής κοινωνικής ανταπόκρισης, που συμπεριέλαβε και το κέντρο της  πόλης, δίνοντας ζωή και πνοή στην καθημερινότητά μας. 15.000 ξένοι επισκέπτες συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και στον ίδιο τον αγώνα, τονώνοντας με την παρουσία τους την οικονομική και τουριστική δραστηριότητα της πόλης, σε μια χρονική στιγμή εκτός της τουριστικής αιχμής. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά, αυτό που το  Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος  επανειλημμένα έχει τονίσει, πόσο σημαντική και αποτελεσματική είναι δηλαδή η συνεισφορά  μεγάλων αθλητικών, πολιτιστικών και άλλων γεγονότων, στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη ενός προορισμού καθώς και στην προσπάθεια για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.