Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ένας δικός μας άνθρωπος από το χώρο του Τουρισμού, ο Καθηγητής Περικλής...

Ένας δικός μας άνθρωπος από το χώρο του Τουρισμού, ο Καθηγητής Περικλής Λύτρας, ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Προέδρου του Τ.Ε.Ι. Αθήνας

LitrasΈνας δικός μας άνθρωπος από το χώρο του Τουρισμού, ο Καθηγητής Περικλής Λύτρας, ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Προέδρου του μεγαλύτερου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας, του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
Με βασικές του αρμοδιότητες το νευραλγικό τομέα των Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος καθώς και τα συνέδρια, τα σεμινάρια, τη Δια Βίου Μάθηση και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, ο νέος Αντιπρόεδρος φιλοδοξεί να φανεί αντάξιος των εκπαιδευτικών απαιτήσεων της εποχής, όπως αυτές ορίζονται από το Νόμο 4009/2011. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο νόμο, τα Α.Ε.Ι. πέραν της κλασικής τους αποστολής για παραγωγή και μετάδοση της γνώσης, οφείλουν να λειτουργούν με εξωστρέφεια ώστε να συμβάλουν στη διαμόρφωση υπεύθυνων πολιτών, ικανών να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις όλων των πεδίων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων με επιστημονική, επαγγελματική και πολιτιστική επάρκεια και υπευθυνότητα.
Ο Περικλής Λύτρας έχει εμπειρία ετών τόσο στον τομέα της Εκπαίδευσης σε διδακτικό και διοικητικό επίπεδο (Τακτικός Καθηγητής από το 1989, Προϊστάμενος του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Διευθυντής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας), όσο και των Δημοσίων Σχέσεων (Σύμβουλος σε Εκδοτικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις, Αθλητικούς οργανισμούς κλπ). Η πολύχρονη ενασχόλησή του με τις αρμοδιότητες που του ανατέθηκαν, προϋποθέτουν νέες ενέργειες που αφορούν τον Τουριστικό κλάδο.
Το γεγονός ότι κατά την τρέχουσα χρονική συγκυρία ο τομέας του Τουρισμού διαθέτει αφενός μεν τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθ. Πάρι Τσάρτα και τον Αντιπρόεδρο του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Καθ. Περικλή Λύτρα, μπορεί να θεωρηθεί όλως σημαντικό για τον Τουρισμό και την ανάπτυξή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.