Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Eισαγωγή υποψηφίων σε τουριστικές σχολές

Eισαγωγή υποψηφίων σε τουριστικές σχολές

εισαγωγή υποψηφίων τουριστικών σχολώνΟλοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων για εισαγωγή στις ΕΠΑΣ και ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού εκπαιδευτικής περιόδου 2013-2014.
Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 23626/19.10.2013 ( ΑΔΑ: ΒΛΛ0ΟΟ-ΧΙΓ)  εισάγονται συνολικά 575 υποψήφιοι στις ΕΠΑΣ και 320 υποψήφιοι στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού. Οι αλφαβητικές ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων, όπως και η κατανομή τους ανά ειδικότητα και Εκπαιδευτική Μονάδα εισαγωγής, αναρτώνται α) στην ιστοσελίδα  HYPERLINK “http://www.mintour.edu.gr/” www.mintour.edu.gr και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Υπουργείου Τουρισμού και  β) στο Πίνακα Ανακοινώσεων των Εκπαιδευτικών Μονάδων του Υπουργείου Τουρισμού .
Οι  επιτυχόντες μαθητές και καταρτιζόμενοι υποχρεούνται να καταθέσουν την αίτηση εγγραφής τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται στην παραπάνω σχετική Προκήρυξη,  οι ίδιοι ή οι κηδεμόνες τους,  στην Εκπαιδευτική Μονάδα που εισάγονται, σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ήτοι από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2013 και κατά τις ώρες από 09:00 έως 15:00.
Μετά τη λήξη της ως άνω προθεσμίας, τυχόν κενές θέσεις θα καλυφθούν από τους επόμενους κατά σειρά κατάταξης μορίων και προτιμήσεων, υποψήφιους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.