Αρχική Αστικες συγκοινωνίες ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Επιλογές μετακίνησης – Επιλογές ζωής

ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Επιλογές μετακίνησης – Επιλογές ζωής

Ακύρωσε το εισιτήριό σου μην ακυρώνεις τη μετακίνησή σουΗ Αθήνα είναι μία από τις Ευρωπαϊκές πόλεις που συμμετέχουν στην καμπάνια της Γενική Διεύθυνση Κινητικότητας και Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Βιώσιμη Κινητικότητα με τον τίτλο «Κάνε το σωστό συνδυασμό».

Η καμπάνια πραγματοποιείται με τη συνεργασία του ομίλου ΟΑΣΑ και του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας και με ευφάνταστο τρόπο προβάλλει τα πλεονεκτήματα από τον σωστό συνδυασμό των μέσων μεταφοράς.  Με τη χρήση διαφορετικών μέσων μεταφοράς ανάλογα με την περίπτωση, οι άνθρωποι μπορούν να βελτιώσουν την υγεία τους, τα οικονομικά τους και να προστατέψουν το περιβάλλον.

Η καμπάνια προβάλλεται σε όλα τα συγκοινωνιακά μέσα ταυτόχρονα με την καμπάνια «Ακύρωσε το εισιτήριό σου μην ακυρώνεις τη μετακίνησή σου» και εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων που υλοποιούν οι εταιρείες του Ομίλου ΟΑΣΑ με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων συγκοινωνιακών υπηρεσιών, την ενημέρωση του επιβατικού κοινού και την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.