Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Η ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

κεφαλογιάννη - Ιδρυμα Σταυρος Νιάρχος κεφαλογιάννη - Ιδρυμα Σταυρος Νιάρχος2Επίσκεψη στο εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” πραγματοποίησε,  η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η κυρία Κεφαλογιάννη, την οποία συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων του υπουργείου Τουρισμού κ. Γιάννης Πυργιώτης, ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοταξίου και στο κέντρο επισκεπτών, από τον κ. Γιώργο Αγουρίδη, μέλος του ΔΣ
του Ιδρύματος, τον πρέσβη κ. Βασίλη Κασκαρέλη, σύμβουλο του ΔΣ και τον διευθυντή του τεχνικού τμήματος κ. Θεόδωρο Μαραβέλια.
 Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης η υπουργός Τουρισμού έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Είμαι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη από τους ρυθμούς με τους οποίους κινούνται οι εργασίες στο χώρο κατασκευής του Κέντρου Πολιτισμού του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος» και τις καινοτόμες μεθόδους που χρησιμοποιούνται στους χώρους του εργοταξίου.
Το Κέντρο Πολιτισμού θα αναπλάσει όχι μόνο την ευρύτερη περιοχή αλλά ολόκληρη την Αθήνα.
Το ‘Ιδρυμα  Σταύρος Νιάρχος έχει αναλάβει ένα γιγαντιαίο έργο που θα δώσει νέα πνοή στην πρωτεύουσα.
Το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει όλες τις προσπάθειες του Ιδρύματος, καθώς η ολοκλήρωση του έργου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αναμόρφωση της Αθήνας και  θα δημιουργήσει ένα νέο, ισχυρό πόλο έλξης για τους επισκέπτες της.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.