Αρχική Βραβεία Βράβευση του Περιφερειάρχη Γιάννη ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ από Ρωσική Αντιπροσωπεία

Βράβευση του Περιφερειάρχη Γιάννη ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ από Ρωσική Αντιπροσωπεία

Βράβευση ΜαχαιρίδηTον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ βράβευσε Ρωσική Αντιπροσωπεία που συμμετέχει στο Παγκόσμιο συνέδριο υδροθεραπείας και ιαματικού Τουρισμού για την προσφορά του στην ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών μέσω του τουρισμού και κυρίως την προσπάθεια και την στήριξη που είχαν οι παράγοντες του τουρισμού της Ρωσίας από την Νομαρχία Δωδεκανήσου, προκειμένου να ανοίξει η αγορά της Ρωσίας  προς τα νησιά και την Ελλάδα γενικότερα.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την λύπη του για την απουσία της χώρας μας από  το συνέδριο του Ιαματικού τουρισμού στην Ρόδο ενός τομέα από τους αναπτυσσόμενους με γρήγορους ρυθμούς στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

Ο τουρισμός υγείας, τόνισε στον χαιρετισμό του είναι ο σύγχρονος τύπος τουρισμού με μεγάλη εξειδίκευση μιας και η χρήση νέων τεχνολογιών βοήθησε στην καλύτερη εκμετάλλευση των Ιαματικών λουτρών και δεσμεύτηκε να ενημερώσει την ομοσπονδία Λουτροπόλεων και να τους προτείνει να συμμετέχουν στην διεθνή ομοσπονδία.

Αναφέρθηκε στην ελληνική μυθολογία και τις πρώτες ομηρικές αναφορές στις ιαματικές πηγές και τις πρώτες λουτροπόλεις.  

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην Καλλιθέα που αποτελούσε κέντρο λουτροθεραπείας και σήμερα είναι ιστορικό μνημείο με χρήση αναψυχής και πολιτιστικές λειτουργίες. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.