Αρχική Αθλητικά Αγωνιστική Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θάλασσας

Αγωνιστική Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θάλασσας

ALSOUMA Allianz races 167Την 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι εκπαιδευτικές πλόες της Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης με το σκάφος IMX40, ALSOUMA-ALLIANΖ και εκπαιδευτή τον γνωστό Άλφη Γεωργιάδη.
Ο Άλφης Γεωργιάδης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1951 και ξεκίνησε την Ιστιοπλοΐα το 1964 με σκάφος τύπου OPTIMIST. Το 1968 μεταπήδησε στην κατηγορία FINN και από το 1969 και μετά ήταν συνέχεια μέλος της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας. Το 1983 μεταπήδησε στην κατηγορία STAR. Το 1984 συμμετείχε με σκάφος Soling στην Ολυμπιάδα του Los Angeles, πλήρωμα του Τάσου Μπουντούρη, όπου κατέλαβαν την 6η θέση. Το 1987, συμμετείχε με τον Ηλία Χατζηπαυλή με σκάφος STAR στη Spa Regatta του Medeblik  της Ολλανδίας και κατέλαβαν την 3η θέση.  Έχει πάρα πολλές διακρίσεις σε Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Από το 1986 άρχισε να εκπαιδεύει ιστιοπλόους Ανοικτής Θαλάσσης στον ΠΟΙΑΘ. Το 1988 αγόρασε δικό του σκάφος ανοικτής θαλάσσης και άρχισε να συμμετέχει σε αγώνες. Το τελευταίο είναι ένα IMX-40 της X-Yachts, με το οποίο μαζί με την ομάδα του έχουν πολλές διακρίσεις στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης.
Η εκπαίδευση θα γίνεται κάθε Παρασκευή βράδυ στην Αίθουσα Διδασκαλίας του Ομίλου και το Σάββατο και την Κυριακή (από ένα γκρουπ) εν πλω με το σκάφος.
Γίνονται ακόμα δεκτές συμμετοχές.
Για πληροφορίες στη Γραμματεία του Ομίλου, τηλ. 2610423939

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.