Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Oracle Larry Ellison δηλώνει: Ο CEO της Google...

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Oracle Larry Ellison δηλώνει: Ο CEO της Google δεν φέρθηκε σωστά, η Apple πρόκειται να χάσει έδαφος

Ο Larry Ellison, ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος της Αμερικής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Oracle, σε συνέντευξη που έδωσε στον Charlie Rose, επιτίθεται στον CEO της Google Larry Page «ειδικά» για την απόφαση του να χρησιμοποιήσει η Google κώδικες της Oracle “.

Η Oracle, συγκεκριμένα, παράγει μια ευρέως χρησιμοποιούμενη βάση δεδομένων η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στα διαδικτυακά online συστήματα των τραπεζών και στα συστήματα κρατήσεων των αεροπορικών εταιρειών. Η εταιρεία είναι σήμερα κσε μια νομική μάχη με την Google, και ο Ellison υποστηρίζει ότι η Google χρησιμοποιεί τη γλώσσα προγραμματισμού της Oracle χωρίς άδεια.

“Εμείς δεν ανταγωνιζόμαστε την Google, δεν κάνουμε τίποτα από ότι κάνει η Google Απλά πιστεύουμε ότι χρησιμοποιούν τα δικά μας προγράμματα και κώδικες και αυτό είναι λάθος”.

Ο Ellison επίσης θεωρεί ότι το μέλλον της Apple θα είναι ζοφερό.
«Δεν χρησιμοποιώ Apple. Αλλά μου αρέσει ο Tim Cook. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι εκεί …. Αλλά ο Steve είναι αναντικατάστατος», δήλωσε ο Ellison.

Πηγή: www.cbsnews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.