Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις ΟΣΥΠΑ: Αναστέλλει τις απεργιακές της κινητοποιήσεις

ΟΣΥΠΑ: Αναστέλλει τις απεργιακές της κινητοποιήσεις

osypaΣύμφωνα με ανακοίνωσή της η ΟΣΥΠΑ, αναστέλλει τις προκηρυχθείσες 24ωρες κυλιόμενες απεργίες για την Παρασκευή 9/8/13, Σαββάτο 10/8/13 και Κυριακή 11/8/13.

Συγκεκριμένα η ΟΣΥΠΑ στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Μετά τον ειλικρινή διάλογο που επετεύχθει με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων και ιδιαίτερα με τον Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη και επειδή στις απεργιακές μας κινητοποιήσεις δεν οδηγηθήκαμε από δική μας επιθυμία, αλλά από το προκλητικό μέτρο της κινητικότητας για τους υπαλλήλους της ΥΠΑ, αναστέλλουμε τις προκηρυχθείσες 24ωρες κυλιόμενες απεργίες για την Παρασκευή 9/8/13, Σαββάτο 10/8/13 και Κυριακή 11/8/13.

Πιστεύουμε ότι η πράξη μας αυτή αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, ότι πρόθεση και στόχος μας είναι η προώθηση και ανάπτυξη του τουρισμού και όχι η καταστροφή του, ελπίζοντας αυτό να γίνει κατανοητό και πράξη και από τους θεσμικά υπεύθυνους.

Παρά ταύτα παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει αύριο, σε μία περίοδο όπου «ξένοι φροντίζουν για σένα και το υποτιθέμενο καλό σου».

Πηγή: www.osypa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.