Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο APPEX 2013

Στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο APPEX 2013

AppexRegional2013Το Παγκόσμιο Συνέδριο APPEX, πρόκειται να πραγματοποιηθεί φέτος, στην Αθήνα από τις 5 έως 7 Νοεμβρίου.

Το APPEX, διοργανώνεται από την AAPG (American Association of Petroleum Geologists), η οποία είναι η μεγαλύτερη διεθνής επιστημονική ένωση στην πετρελαϊκή βιομηχανία, με ιστορία 100 και πλέον ετών. Αριθμεί περίπου 38.000 εξειδικευμένα μέλη, γεωλόγους και γεωεπιστήμονες από 120 χώρες, που απασχολούνται αποκλειστικά στον τομέα της έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν τουλάχιστον 300 μέλη της παγκόσμιας πετρελαϊκής κοινότητας, εξέχοντα στελέχη των μεγάλων εταιρειών, επιστήμονες εγνωσμένου κύρους, ενώ ως είθισται θα υπάρχουν μεταξύ των συμμετεχόντων παρουσιάσεις και συζητήσεις σχετικά με την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών και τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, εξέχοντα στελέχη μεγάλων πετρελαϊκών εταιρειών, με εισηγήσεις τους θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν το πετρελαϊκό δυναμικό των συγκεκριμένων περιοχών και τις δυνατότητες παραγωγής υδρογονανθράκων.

Πάνω από δύο ημέρες, οι συμμετέχοντες θα διερευνήσουν τις υφιστάμενες και τις μελλοντικές τάσεις στις διεθνείς επιχειρήσεις, τις νέες πηγές πετρελαίου και φυσικού αερίου, και θα ανακαλύψουν και συζητήσουν δεκάδες επικείμενες προοπτικές από χώρες όπως οι εξής:
Αλβανία, η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Βοσνία-Herzegovinia, τη Βουλγαρία, την Κροατία, τη Γεωργία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, το Ισραήλ, το Ιράν, το Ιράκ, το Καζακστάν, το Κοσσυφοπέδιο, Κιργιζία, το Λίβανο, τη Μακεδονία, τη Μογγολία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τατζικιστάν, Τουρκία, Τουρκμενιστάν, Ουκρανία, Ουζμπεκιστάν, καθώς και ορισμένες μεσογειακές χώρες (Κύπρος, Ιταλία, Αλγερία, Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτος, Ιορδανία).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.