Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ι.Ο.Πατρών: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 11ΧΡΟΝΩΝ OPTIMIST

Ι.Ο.Πατρών: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 11ΧΡΟΝΩΝ OPTIMIST

itea02035[1][2]Με μεγάλη επιτυχία για τον Ι.Ο.Πατρών ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονων OPTIMISTπου διοργανώθηκε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στην Ιτέα.
Ο 10χρονος αθλητής Σιώκος Ιωάννης με εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε την 18η θέση ανάμεσα σε 130 συμμετοχές. Θέτει έτσι σοβαρή υποψηφιότητα για την διεκδίκηση ενός Πανελληνίου κυπέλου –από περιφερειακή ομάδα-στην διοργάνωση του 2014 μιας και ηλικιακά (11 χρονών) θα βρίσκεται ανάμεσα στους πιο ώριμους ιστιοπλόους αυτού του θεσμού.
Γεμάτα εμπειρίες και χαρά από την πρώτη τους συμμετοχή σε Πανελλήνιους αγώνες οι αθλητές Γεωργόπουλος Νίκος, Καλογερή Νικολίνα και Μαρκεζίνης Αναστάσης ικανοποίησαν με την πολύ καλή τους εμφάνιση, τον προπονητή του ομίλου Καλογερή Θεόδωρο, αφήνοντας έτσι πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Μεγάλος άτυχος τις ομάδας των «μικρών», στάθηκε ο Γεωργόπουλος Λάμπρος που ένας ελαφρύς (ευτυχώς) τραυματισμός στο κεφάλι στο παρά πέντε του στέρησε την συμμετοχή στην διοργάνωση αυτή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.