Αρχική Αεροπορικά Νέα Ξεκίνησαν οι απ’ ευθείας πτήσεις Ρόδος – Astana (Kazakhstan)

Ξεκίνησαν οι απ’ ευθείας πτήσεις Ρόδος – Astana (Kazakhstan)

11921-02To Nomos Travel σε συνεργασία με την Aegean Airllines, συνεχίζει να πρωτοπορεί συνδέοντας την Ελλάδα με νέους τουριστικούς προορισμούς και προσφέροντας συναρπαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες σε εξαιρετικά καλές τιμές, δήλωσε ο εμπορικός Δ/ντής του Νomos Travel κ. Δ. Μεταξάς στη Travelling News επ’ ευκαιρία της άφιξης των πρώτων επισκεπτών μεταξύ των οποίων tour operators και επιχειρηματίες, στη Ρόδο τη περασμένη Τετάρτη από την Αστανά του Καζακστάν.

Η πρώτη πτήση από το Καζακστάν έφτασε τη Τετάρτη 5, Ιουνίου, στο αεροδρόμιο της Ρόδου με αεροσκάφος της Aegean που θα πραγματοποιεί την πτήση τσάρτερ προς το νησί  κάθε Τετάρτη καθ΄ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Παρουσία του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Μανόλη Καμπουρόπουλου, του συντονιστή του προγράμματος των γυναικών επιχειρηματιών από το Καζακστάν κ. Γιώργου Ματσίγκου προέδρου της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, αλλά και του κ. Γιώργου Παπαδόπουλου του πρακτορείου Nomos Travel της Αθήνας, ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, καλωσόρισε στο νησί της Ρόδου, την επιχειρηματική αποστολή, και ευχήθηκε καλή παραμονή μέχρι την προσεχή Τετάρτη, οπότε και θα αναχωρήσουν.

Οι επιχειρηματίες, εκπρόσωποι tour operators και τουριστικοί πράκτορες του Καζακστάν, κατά κύριο λόγο, γυναίκες, που συμμετέχουν στην αποστολή από το Καζακστάν δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές και τη φιλοξενία, στοιχεία τα οποία όπως τόνισαν θα μεταφέρουν επιστρέφοντας στην πατρίδα τους. “Η Ρόδος υποδέχεται κάθε χρόνο 2 εκατομμύρια τουρίστες, από 30 χώρες. Είστε η 31η και την υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και τη φιλοδοξία να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ μας” τόνισε ο δήμαρχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.