Αρχική Γαστρονομία ΣΕΤΕ: ξεκινάμε την καταγραφή της ελληνικής γαστρονομικής προσφοράς

ΣΕΤΕ: ξεκινάμε την καταγραφή της ελληνικής γαστρονομικής προσφοράς

seteΜε την χαρτογράφηση και την καταγραφή του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, ξεκίνησε η υλοποίηση της πρώτης φάσης του 3ετούς έργου «Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού», όπως ενημέρωσε ο ΣΕΤΕ.
 
Ο ΣΕΤΕ παρουσίασε τα άμεσα βήματα για την δημιουργία του γαστρονομικού χαρτοφυλακίου της Ελλάδας και της  διαδικτυακής πύλης, όπου ο επισκέπτης -Έλληνας ή ξένος- θα μπορεί με ένα κλικ να βρει το ποιοτικό γαστρονομικό προϊόν σε κάθε περιοχή της χώρας.
 
Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ, κ. Γιώργος Δρακόπουλος δήλωσε ότι «χάρη  στην σημαντική υποστήριξη των Χορηγών του έργου «Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού» ξεκινάμε την καταγραφή της ελληνικής γαστρονομικής προσφοράς. Προκειμένου να υλοποιηθεί όμως, το σχέδιο Μάρκετινγκ στο σύνολο του και να επιτευχθεί ο στόχος της προσέλκυσης 500.000 επιπλέον επισκεπτών ετησίως, χρειάζονται επιπλέον πόροι και γι αυτό η καμπάνια ανεύρεσης οικονομικών πόρων από χορηγικά κεφάλαια επιχειρήσεων συνεχίζεται, μέχρις ότου το έργο καταστεί αυτοχρηματοδοτούμενο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.