Αρχική Αθλητικά Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley στην Αίγινα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley στην Αίγινα

beach-2013Τα Aegina Masters πάνε… Πέρδικα!
Η Αίγινα υποδέχεται για 3η συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley. Φέτος, όμως, η διοργάνωση αποκεντρώνεται!
Μπροστά από την εμβληματική εκκλησία του Αγίου Σώστη πρόκειται να φιλοξενηθούν το τετραήμερο 4, 5, 6 και 7 Ιουλίου οι πρωταθλητές, αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες που θα αναδείξουν τους νικητές των Σιρκουί. Ο χώρος μοιάζει ο πλέον κατάλληλος. Οι αγώνες δεν είναι μόνον μια ευκαιρία για να γνωρίσουν οι επισκέπτες και την άλλη πλευρά της Αίγινας, την παραδοσιακή, την πιο γραφική, είναι και ένα εγχείρημα στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, αλλά και ενίσχυσης της τουριστικής κίνησης στο πανέμορφο ψαροχώρι της Αίγινας.

Το γήπεδο του Αγίου Σώστη διαμορφώνεται ήδη. Η θέση του είναι τέτοια, ώστε οι θεατές και επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν τη θέα που απλώνεται ακριβώς μπροστά τους από κάθε πλευρά του ορίζοντα. Ο περιηγητικός τουρισμός συναντά τη Μονή και τις εναλλακτικές μορφές που παίρνει εκεί η διασκέδαση. Η θάλασσα, απ’ την άλλη, συναντά τον παραλιακό δρόμο που ταξιδεύει το βλέμμα από την Αιγινήτισσα και τον Μαραθώνα έως και το Φάρο, τα καράβια που έρχονται, τα παιδιά που πλατσουρίζουν… Mια “ευλογία” που ανταμώνει τον υγιή αθλητισμό, τη ξεγνοιασιά του καλοκαιριού, την άμμο και το σώμα.

Αδιαμφισβήτητα, για την επιτυχή έκβαση της 3ης – λίγο διαφορετικής από τις άλλες χρονιές- διοργάνωσης, χρειάζεται η στήριξη του συνόλου της τοπικής κοινωνίας, μιας και το Aegina Master Beach Volley προβάλει με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας.

Όσοι θέλουν, λοιπόν. να στηρίξουν το Aegina Masters Beach Volley @Perdika 2013 και να προβάλουν την επιχείρηση τους μέσα από αυτό μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κο Φίλιππο Τζίτζη στο τηλέφωνο 6940 907043.

 

Hotel Bookings in Greece – Suggested for its best rates  – Check Availability

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.