Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές στο ιστορικό κέντρο

Ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές στο ιστορικό κέντρο

Καταστήματα - Travelling NewsO δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, συναντήθηκε τη Τρίτη 25, Ιουνίου, με τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), κ. Γιώργο Καββαθά.Συζητήθηκαν το νέο δυσμενέστερο τοπίο που δημιουργεί η κρίση στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, στην ανάγκη θεσμικής παρέμβασης σε ζητήματα όπως οι αδειοδοτήσεις επιχειρήσεων, καθώς και στην ανάγκη να καταστεί η Αθήνα αυτόνομος τουριστικός προορισμός.

Ο κ. Γιώργος Καμίνης επανέλαβε ότι τάσσεται υπέρ της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακής στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, σημειώνοντας ότι κάθε αλλαγή θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με τον εμπορικό κόσμο της πόλης. Ζήτησε από τη ΓΣΕΒΕΕ συνεργασία για την αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία των καταστημάτων καθώς και τη συνδρομή τους στην καταπολέμηση της παράνομης αφισορύπανσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Διονύσης Γράβαρης, και η Διευθύντρια του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΓΣΕΒΕΕ, κυρία Νατάσα Αυλωνίτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.