Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΕΤΑΔ: Υπεγράφη η σύμβαση για τη Σκάλα Σκοτίνας

ΕΤΑΔ: Υπεγράφη η σύμβαση για τη Σκάλα Σκοτίνας

skotinaΗ πρώτη αξιοποίηση μεγάλης έκτασης για την ανάπτυξη σύγχρονων τουριστικών υποδομών από την ΕΤΑΔ Α.Ε. είναι γεγονός.
Την Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013, υπογράφτηκε η σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης του κτήματος Σκάλα Σκοτίνας (έκτασης 400 στρ. περίπου) μεταξύ της ΕΤΑΔ Α.Ε. και της αναδόχου του σχετικού διαγωνισμού Ένωσης Φυσικών Προσώπων Γ. Δεληγιαννίδη-Χ. Χιονίδη.
Το επενδυτικό σχέδιο των επιχειρηματιών της ομογένειας, ύψους 40εκ.€ περίπου, προβλέπει την ανάπτυξη Ξενοδοχείου 4* (κεντρικό κτίριο και μπάνγκαλοους) δυναμικότητας 443 κλινών, κάμπινγκ Α΄κατηγορίας δυναμικότητας 250 θέσεων, συνεδριακού κέντρου 500 θέσεων, εγκαταστάσεων spa, υπαίθριου θεάτρου, κλειστού γυμναστηρίου και αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ στην έκταση θα αναπτυχθούν και βιολογικές καλλιέργειες.
Κατά την υπογραφή της σύμβασης καταβλήθηκε εφάπαξ μίσθωμα ύψους 420.000€. Το ετήσιο μίσθωμα που θα καταβάλλει ο ανάδοχος στην ΕΤΑΔ Α.Ε. ανέρχεται σε ποσό 240.000€, ενώ η σύμβαση προβλέπει και πρόσθετο αντάλλαγμα ως ποσοστό επί των δυνητικά διανεμόμενων κερδών, μετά την απόσβεση της επένδυσης.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.