Αρχική Αθλητικά Στα «βήματα του Δία» στον Ψηλορείτη, ο 4ος διεθνής ορεινός αγώνας Ψηλορείτη

Στα «βήματα του Δία» στον Ψηλορείτη, ο 4ος διεθνής ορεινός αγώνας Ψηλορείτη

NEW_POSTER_greekΜε την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί ο 4ος διεθνής ορεινός αγώνας Ψηλορείτη, «Psiloritis Race», την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 7:30 το πρωί στην περιοχή του Οροπεδίου Νίδας.
Οι αγώνες, με κεντρικό σύνθημα «Τρέξε στα βήματα του Δία» οργανώνονται από την μη κερδοσκοπική εταιρία «Αγώνας Ψηλορείτη», και θα είναι τρείς: Ορεινός Αγώνας 35 χλμ, Αγώνας 8,5 χλμ και Παιδικός Αγώνας 2 χλμ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΩΡΑ 07:30 π.μ. με εκκίνηση από το Οροπέδιο Νίδας και τερματισμό στο χωριό Κουρούτες (Άνδρες-Γυναίκες)
-ΩΡΑ 09:00 π.μ. Δρόμος 8.500 μ. με εκκίνηση από την Τοπική Κοινότητα Πλατανιών και τερματισμό στη Τοπική Κοινότητα Κουρουτών. (Άνδρες – και Γυναίκες γεννηθέντες/είσες πριν το 1994).
-ΩΡΑ 09:15 π.μ. Δρόμος 2.000 μ. με εκκίνηση από την Θέση Καλοτάς τερματισμό στη Τοπική Κοινότητα Κουρουτών. (Αγόρια και κορίτσια γεννηθέντες το 1996 έως και το 2003).

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Στο τέλος των αγώνων θα απονεμηθούν:
– Μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας δρόμου .
– Αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετάσχοντες αθλητές .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ορεινός Αγώνας 35 χιλ. Υποβάλλονται στο site www.psiloritisrace.com
Δρόμος 8.500 μ. Υποβάλλονται στο site www.psiloritisrace.com και την ημέρα των αγώνων στις 08:15-08:45 στο χώρο εκκίνησης στο χωριό Πλατάνια Αμαρίου
Δρόμος 2.000 μ.Υποβάλλονται στην θέση Καλουτα 08:00-08:15 με υπεύθυνη δήλωση γονέα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ-YΓΕΙΑ
Ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους κανονισμούς του αγώνα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.psiloritisrace.com. Οι αθλητές αγωνίζονται με προσωπική τους ευθύνη, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τους κινδύνους των αγώνων. Είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την διενέργεια εξετάσεων που θα πιστοποιήσουν την καλή τους υγεία και την ικανότητα συμμετοχής στον κάθε αγώνα με τον αντίστοιχο βαθμό δυσκολίας και δεν υποχρεούνται να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση. Οι ανήλικοι συμμετέχουν με αποκλειστική ευθύνη των γονέων τους. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας ή ατύχημα που τυχόν προκύψει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.