Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Inception Days έρχεται …

Το Inception Days έρχεται …

inceptiondaysΤο Inception Days με μεγάλη χαρά επιβεβαιώνει την παρουσία διαμορφωτών και πρωταγωνιστών των καινοτόμων εξελίξεων, στο The Met Hotel στην Θεσσαλονίκη για 2 ημέρες στις 17-18 Μαΐου, όπου θα αναδείξουν, θα μιλήσουν, θα συζητήσουν και θα «προκαλέσουν» με απώτερο στόχο να ενισχυθούν οι προοπτικές για ανάπτυξη και ευημερία και να δοθεί ώθηση στην δημιουργικότητα και την καινοτομία.
 
Ανάμεσα στους Sandboxers, θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε τον ιδρυτή του double touchscreen laptop U-Book – από την Najmtek – που κέρδισε τη πρώτη θέση στα Ευρωπαϊκά βραβεία ICT το 2012, και θα μάθετε τις νέες εξελίξεις της πρωτοβουλίας του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Λουξεμβούργου “Europe4startups” η οποία προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες για ένα χρόνο σε start-up εταιρείες με έδρα την Ευρώπη – από τα νομοθετικά μέχρι και το marketing.  
 
Το EURid – o οργανισμός που διαχειρίζεται τα domain .eu θα μοιραστεί μαζί μας gadgets και θα μας εξηγήσει την σημασία του Ευρωπαϊκού “brand”, και θα έχετε επίσης την δυνατότητα να γνωρίσετε τον ιδρυτή της  Daring Star, μίας δυναμικής Ελληνικής software integration εταιρείας που συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στη Βόρεια Αφρική. Επιπλέον, θα μπορέσετε να συζητήσετε με εκπροσώπους από τοπικούς και διεθνείς φορείς, όπως τον ΣΕΒΕ, τον ΣΕΠΒΕ, το Ελληνο-Αμερικάνικο και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο, και να χτίσετε γέφυρες επικοινωνίας με άλλες χώρες αφού ενημερωθείτε για τα προγράμματα των τοπικών φορέων για την ενίσχυση της οικονομίας.
 
Παράλληλα στο “Stage” με τις 10 λεπτες ομιλίες / Lightning Talks, οι Hackers θα σας προκαλέσουν να σκεφτείτε διαφορετικά, οι εκπρόσωποι από το UNDP θα μιλήσουν για την σημασία των διμερών σχέσεων και της συνεργασίας, τοπικές και διεθνείς ΜΚΟ θα παρουσιάσουν δράσεις που προάγουν την κοινωνική καινοτομία, και οι  Sandboxers θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους, τις αποτυχίες και τις επιτυχίες τους.
 
Τέλος, θα ακούσετε για το “Innovation Corridor”, μία μεγάλη πρόκληση στην οποία εστιάζουν οι Ignite Hub, Najmtek, Daring Star και ICTSPRING… θέλετε να μάθετε περισσότερα? Ελάτε κι εσείς στο Inception Days.
 
Για επιπλέον πληροφορίες επισκεφθείτε το inceptiondays.eu ή το www.facebook.com/inceptiondays

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.