Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πανευρωπαϊκή Έρευνα της “Hotelstars Union”

Πανευρωπαϊκή Έρευνα της “Hotelstars Union”

Συμμετάσχετε στην Πανευρωπαϊκή Έρευνα της “Hotelstars Union”Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος σας προτρέπει να συμμετάσχετε στην Πανευρωπαϊκή Έρευνα που πραγματοποιεί η “Hotelstars Union” με στόχο: να προσδιοριστούν οι Ανάγκες και οι Επιθυμίες των Ευρωπαίων Τουριστών για ξενοδοχειακή διαμονή.

Η “Hotelstars Union” είναι μια ευρωπαϊκή προσπάθεια για ανάπτυξη ενός Κοινού Συστήματος Κατάταξης των Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων σε Αστέρια στην Ε.Ε.. Το σύστημα της Hotelstars Union εφαρμόζεται ήδη σε 13 χώρες και αφορά πάνω από 180 εκατομμύρια ευρωπαίους πολίτες. Σκοπός του συστήματος είναι να λειτουργεί ως αξιόπιστο μέσο πληροφόρησης για τον Ευρωπαίο Τουρίστα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το μέλλον!!

Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε κάντε κλίκ στη εξής διεύθυνση: http://www.hotelstars-survey.eu/en. Θα χρειαστούν λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Στο τελευταίο μέρος της έρευνας θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε μια κλήρωση και την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα 100 hotelvouchersγια διαμονή σε μια από τις ευρωπαϊκές χώρες –μέλη της HotelstarsUnion!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.