Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέοι ορίζοντες με τη συνεργασία Κυπριακών Αερογραμμών – Air France

Νέοι ορίζοντες με τη συνεργασία Κυπριακών Αερογραμμών – Air France

charles de gaulle airportΟι Κυπριακές Αερογραμμές και η Air France διεύρυναν τους ορίζοντες της συνεργασίας τους, προσφέροντας 20 συνολικά καθημερινές πτήσεις κοινού κωδικού μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, με τη νέα συμφωνία, η οποία συνομολογήθηκε  πρόσφατα από τις  δύο Εταιρείες  και η οποία  εφαρμόζεται  από τις 15  Μαίου 2013,  προσφέρονται περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό.  Το αεροδρόμιο του Παρισιού «Charles De Gaulle» αξιοποιείται από την Air France σαν ενδιάμεσος σταθμός για ανταποκρίσεις από και προς Κύπρο με το παγκόσμιο δίκτυο της, οι επιλογές πτήσεων μεταξύ Λάρνακας και Παρισιού αυξάνονται, πέραν των 5 απευθείας εβδομαδιαίων που πραγματοποιούν οι Κ.Α., με πολλαπλές ημερήσιες ανταποκρίσεις μέσω Αθήνας κι’ επίσης το δίκτυο των Κυπριακών Αερογραμμών σε εσωτερικά δρομολόγια της Ελλάδας αξιοποιείται  για ανταποκρίσεις μέσω Αθήνας από και προς Παρίσι.

Ειδικότερα με την συμφωνία:
Οι πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών μεταξύ Λάρνακας –Παρισιού, Λάρνακας –Αθήνας, Αθήνας – Ηρακλείου και Αθήνας –Ρόδου  θα φέρουν και τον κωδικό της Air France (AF), Oι πτήσεις της Air France από την Αθήνα προς Παρίσι και αντίστροφα θα φέρουν τον κωδικό και των Κυπριακών Αερογραμμών (CY).
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών που ταξιδεύουν με πτήσεις κοινού κωδικού των δύο εταιρειών, οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν μετακινηθεί από το Κτίριο Επιβατών 1 στο 2 του «Charles De Gaulle», απ’ όπου πραγματοποιούνται οι πτήσεις της Air France.  
Οι επιβάτες είτε ταξιδεύουν με Κυπριακές Αερογραμμές, είτε με Air France θα  συγκεντρώνουν βαθμούς στο πλαίσιο των προγραμμάτων τακτικών επιβατών των δύο εταιρειών σε όλες τις πτήσεις κοινού κωδικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.