Αρχική Εταιρικά Νέα To ΑΝΖΑC Group, για 4η συνεχή χρονιά, στην Ελλάδα

To ΑΝΖΑC Group, για 4η συνεχή χρονιά, στην Ελλάδα

25Apr2011 - ANZAC DAY DAWN SERVICE25Apr2011 - ANZAC DAY - DAWN SERVICE24Apr2011 - Κοιμητήριο Συμμαχικών Δυνάμεων - Παλ ΦάληροΑΝΖΑC είναι το ακρωνύμιο του στρατιωτικού εκστρατευτικού σώματος Αυστραλών και Νεοζηλανδών (Australian & New Zealand Army Corps), που μετείχε στην εκστρατεία της Καλλίπολης, στον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο, το 1915. Στη μνήμη των στρατιωτών της ΑΝΖΑC που σκοτώθηκαν έχει καθιερωθεί ημέρα μνήμης, η Anzac Day, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Απριλίου και στις δύο χώρες.

Για 4η συνεχή χρονιά το Ταξιδιωτικό Γραφείο, XT Travel Services στη Νέα Σμύρνη,  επιμελείται της οργάνωσης και της φιλοξενίας Γκρουπ Αυστραλών Βετεράνων και Συγγενών τους, που καταφθάνουν στην Ελλάδα κάθε χρόνο, ώστε να εορτάσουν την Εθνική τους Εορτή Μνήμης των Αυστραλών Πεσόντων στις 25 Απριλίου με Επιμνημόσυνη Δέηση στο Κοιμητήριο των Συμμαχικών Δυνάμεων στο Παλαιό Φάληρο, το χάραμα της νέας μέρας στις 05:30, ως είθισται στη πατρίδα τους και καλούν όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μία τελετή μνήμης.

Το Γκρουπ για τρεις εβδομάδες, θα διατρέξει την Ελλάδα από άκρο εις άκρον, ακολουθώντας τα βήματα των Αυστραλών που πολέμησαν στη χώρα μας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Δ/ντρια του XT Travel, κα Μαρία Σαράφογλου σε ερώτηση του ΤΝ, τόνισε τα εξής: Στόχος του Γραφείου μας είναι να τιμήσουμε τους Αυστραλούς Πολεμιστές και τους Απογόνους τους για την προσφορά και γενναιοψυχία που επέδειξαν προς την χώρα μας, αλλά και να προβάλλουμε την Ελλάδα ως ένα ασφαλή και φιλόξενο  προορισμό που συνεχίζει να υπερασπίζεται και να τιμά τα ιδανικά της δημοκρατίας και της ελευθερίας.
   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.