Αρχική Αεροπορικά Νέα H flyniki.com σε 19 ελληνικούς προορισμούς

H flyniki.com σε 19 ελληνικούς προορισμούς

flynikiΜε 49 πτήσεις την εβδομάδα, σε 19 Ελληνικούς προορισμούς, η Niki, το φετεινό καλοκαίρι, προτείνει διακοπές στην Ελλάδα, μετατρέποντας τη Βιέννη, σε κόμβο (hub) προς τη χώρα μας, για τις πτήσεις του ομίλου airberlin, στον οποίο συμμετέχει.

Οι επιβάτες που θα ταξιδεύουν στη Ελλάδα από τη Γερμανία και την Ελβετία με airberlin θα μπορούν στη Βιέννη να χρησιμοποιούν τις πτήσεις της Niki.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα πτήσεων, σημαντικοί προορισμοί διακοπών, όπως η Κρήτη και η Ρόδος μπορούν τώρα να συνδέονται με Κάρπαθο, Καβάλα / Θάσο, Λέσβο, Βόλο, Καλαμάτα, Άραξο, Λευκάδα και Σκιάθο. Χωρητικότητα θα ενισχυθεί και για προορισμούς όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη που προστέθηκαν το καλοκαίρι του 2012. Αυτό το καλοκαίρι η Niki θα πετά στη Σαντορίνη από την αυστριακή πρωτεύουσα τρεις φορές την εβδομάδα.

Η CEO της ΝIKI Christian Lesjak τόνισε ότι: «Οι Αυστριακοί τουρίστες που ταξιδεύουν στην Ελλάδα μπορούν να προσβλέπουν σε μια απίστευτη ποικιλία των επιλογών που προσφέρονται από τη Niki. Επίσης η αύξηση των πτησεων και της χωρητικότητας, θα δώσει τη δυνατότητα στην εταιρεία να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση από τη Γερμανία και την Ελβετία – και ευτυχώς για τους Αυστριακούς επιβάτες αυτό σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη επιλογή προορισμών, περισσότερες πτήσεις και μεγαλύτερη ευελιξία. Φέτος έγινε ακόμη σαφέστερο ότι η ζήτηση για την παραδοσιακή εβδομάδα των διακοπών είναι σε πτώση -. Οι άνθρωποι ψάχνουν για μεγαλύτερη ή μικρότερη παραμονή και τώρα η Niki είναι σε θέση να καλύψει αυτή την αναδυόμενη τάση με νέες υπηρεσίες για όλο και περισσότερους προορισμούς διακοπών “

Οι προορισμοί της Niki για την Ελλάδα, είναι οι εξής:
Κέρκυρα, Κάρπαθος, Χανιά, Κεφαλονιά, Patros / Αράξου, Ηράκλειο, Μύκονο, Σκιάθος, Σαντορίνη, Κω, Καλαμάτα, Καβάλα / Θάσος, Μυκήνες / Λέσβος, Πρέβεζα / Λευκάδα, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Σάμο, Βόλος, Ζάκυνθος

Οι Νέοι ελληνικοί προορισμοί, που προσέθεσε είναι
Σκιάθος
Λευκάδα
Καλαμάτα
Πάτρα
Κάρπαθος
Καβάλα
Λέσβος
Βόλος

Πετάξτε από Θεσσαλονίκη προς Βιέννη με flyniki.com
Η Niki τώρα δίνει τη δυνατότητα και σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν, από την Θεσσαλονίκη προς τη Βιέννη, απ’ ευθείας, να χρησιμοποιήσουν τις πτήσεις της εκμεταλλευόμενοι τις ειδικές τιμές της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.