Αρχική Τουρισμός Το σουηδικό ψυχαγωγικό πάρκο “Liseberg”, προτείνει: Μην στέλνετε τα παιδιά σας στην...

Το σουηδικό ψυχαγωγικό πάρκο “Liseberg”, προτείνει: Μην στέλνετε τα παιδιά σας στην Κρήτη!!!

LisebergΤο Σουηδικό ψυχαγωγικό πάρκο “Liseberg” στο Γκέτεμποργκ, για να διαφημιστεί, έβγαλε το εξής διαφημιστικό σλόγκαν “Μερικά παιδιά αναγκάζονται να πάνε στη Κρήτη το καλοκαίρι – Εγγυημένα χαρούμενα παιδιά στο πάρκο Liseberg”. Αυτά αναφέρει η αφίσα του πάρκου Liseberg, που κοσμούσε μέχρι χθες, τους  δρόμους του Γκέτεμποργκ, στη Σουηδία, αλλά και την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Στην αφίσα ένα αγόρι με δάκρυα στα μάτια, κλαίει λόγω των επικείμενων διακοπών του στην Κρήτη.

Για το συγκεκριμένο κείμενο της αφίσας η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, απέστειλλε επιστολή διαμαρτυρίας προςτ ον Πρέσβη της Σουηδίας στην Αθήνα, το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Τουρισμού.

Στην επιστολή της προς την Υπουργό Τουρισμού κα Κεφαλογιάννη, ζητά την άμεση παρέμβασή της.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, η αφίσα έχει βγεί, από το site της εταιρείας.

Banner_MallorcaΗ εταιρεία, σε απάντησή της υπογραμμίζει, ότι δεν ήταν στη πρόθεσή της να υποτιμήσει τη Κρήτη, αλλά αντίθετα, για τους Σουηδούς θεωρείται τόσο καλή η επιλογή της Κρήτης, για τις διακοπές τους που θέλησαν στο μυαλό των παιδιών, να συγκρίνεται με το συγκεκριμένο πάρκο.

Η συγκεκριμένη διαφημιστική εκστρατεία θα διαρκούσε περισσότερες από δύο βδομάδες και περιελάμβανε, μηνύματα, για τρείς δημοφιλείς προορισμούς των Σουηδών, τη Κρήτη, τη Μαγιόρκα και την Ιταλία.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.