Αρχική Αεροπορικά Νέα H Qatar Airways Παγκόσμιος χορηγός της Ποδοσφαιρικής ομάδας FC Barcelona

H Qatar Airways Παγκόσμιος χορηγός της Ποδοσφαιρικής ομάδας FC Barcelona

Τριετής συνεργασία από τη 1ηΙουλίου 2013

Το όνομα της αεροπορικής εταιρείας στις φανέλες της ομάδας κατά την έναρξη της περιόδου 2013/2014

QATAR AIRWAYS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ FC  BARCELONAΗ Qatar Airways σύναψε μία στρατηγική εταιρική σχέση με την ομάδα της FC Barcelona και το όνομα της αεροπορικής εταιρείας θα βρίσκεται στις φανέλες της κατά την έναρξη της σεζόν 2013/2014.

Η τριετής συμφωνία με τους ηγέτες του Ισπανικού πρωταθλήματος και τιτλούχους του Champions League θα ξεκινήσει από τον Ιούλιο του 2013.

ΗQatarAirways θα είναι ο παγκόσμιος, κύριος εταίρος του συλλόγου, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η αερογραμμή συνεργάζεται μία μεγάλη ομάδα ποδοσφαίρου

Ο γενικός διευθυντής της Qatar Airways, κύριος Akbar Al Baker, τόνισε τη μοναδικότητα της συνεργασίας μεταξύ της καλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας και της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο, περιγράφοντας τη συμφωνία με τη Barca ως το «απόλυτο ταίριασμα» και για τους δύο οργανισμούς που θα ανυψώσει τις εταιρείες σε μία νέα πλατφόρμα της παγκόσμιας σκηνής».

Ο κύριος Al Baker ένωσε τις δυνάμεις του με τον πρόεδρο της Barcelona FC, Sandro Rosell, για να ανακοινώσουν την επερχόμενη συνεργασία σε μία συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην έδρα της ομάδας στο Camp Nou.

«Η FC Barcelona είναι ένας σύλλογος που αντιπροσωπεύει το πάθος, την υπερηφάνεια, την κληρονομιά και τον πολιτισμό. Υπάρχουν αξίες που μοιραζόμαστε, θαυμάζουμε και είναι θεμελιώδεις για την Qatar Airways» τόνισε ο κύριος Al Baker.

«Η Qatar Airways ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη σύντομη ιστορία της. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και να δεσμευτούμε με την ομάδα, τους φιλάθλους και τον κόσμο της Barcelona για να κάνουμε την πραγματική διαφορά μέσω αυτής της νέας συνεργασίας. Είναι μεγάλη υπερηφάνεια για την αερογραμμή μου και τη χώρα μου να δούμε το όνομα της QatarAirways και της FCBarcelona στις νέες φανέλες της ομάδας».

«Γνωρίζουμε και κατανοούμε το πάθος των ανθρώπων της Καταλονίας που ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία για δεκάδες εκατομμύρια φιλάθλους παγκοσμίως. Στην Qatar Airways, μπορούμε να γεφυρώσουμε τους υποστηρικτές και τις κοινότητες που συνδέονται με την Barcelona με εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο»

Προσέθεσε: «Ο αθλητισμός είναι ένας βασικός πυλώνας της στρατηγικής μας ανάπτυξης, σύμφωνα με το μακροπρόθεσμο όραμα του ηγέτη της χώρας του Qatar, Εμίρη, Αυτού Εξοχότης, Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani, να καθιερώσει τον αθλητισμό ως θεμελιώδες στοιχείο της ανάπτυξης της χώρας μας.

ΗFC Barcelona, βασίλισσα του Copadel Rey, του Ισπανικού Πρωταθλήματος, είναι ένας σύλλογος με μακρά ιστορία που μετράει 100 χρόνια παρουσίας. Ιδιοκτησία των φιλάθλων και του κόσμου της Καταλονίας, η ομάδα είναι μία από τις πλουσιότερες του κόσμου και θεωρείται «σπίτι» παικτών παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένου και του καλύτερου παίχτη Lionel Messi.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Sandro Rosell ανέφερε: «Από την 1η Ιουλίου, θα μπορούμε να συνεργαστούμε με την παγκόσμια εταιρεία Qatar Airways, με την οποία θα μοιραστούμε πολλά, όπως η αναζήτηση της τελειότητας. Η χορηγία θα φέρει μεγάλα πλεονεκτήματα, όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για την πόλη και τη χώρα».

Τέλος, ευχαρίστησε τον οργανισμό του Κατάρ, αναφέροντας πως είναι ο οργανισμός με τον οποίο είχαν μία άκρως παραγωγική σχέση τα τελευταία 2 χρόνια και θα συνεχίσουν να έχουν.

Η αερογραμμή θα συνεργαστεί με την FC Barcelona ως προς τη δημιουργία κοινών πρωτοβουλιών, με επίκεντρο στις πτήσεις και στα πακέτα διακοπών για τους φιλάθλους παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.